|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ακου τι γινετε. οι τοιχοι ειναι χτισμενοι με τσιμεντολιθοι και απο μεσα εχει γινει επενδυση με γυψοσανιδα. στο σημειο που ειναι το ενυδρειο εχουμε το ιδιο χτισιμο + 20 εκατ. τα τοιχια του ενυδρειου. οποτε απο θεμα μονωσης του ενυδρειου δεν γινετε κατι πιο καλο. ΑΛΛΑ... το δωματιο εχει 2 μεγαλες τζαμαριες + ενα ανοιγμα σε μεγεθος πορτας χωρις πορτα... οποτε οπως καταλαβαινεις εκει υπαρχει το θεμα. με το σκεπτικο αυτο, αν κλεισει το ενυδρειο κι απο πανω δεν θα εχω προβλημα πιστευω... δεν θελω να το παιξω κι εγω εξυπνος, με την λογικη σκεψη εκει με παει... θα δειξει... δοκιμες γινονται, θα τα καταφερωωωω ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Θανάση εμείς σε παρακολουθούμε με ενδιαφέρον και εμπιστοσύνη. Εδώ έχεις φτιάξει ολόκληρη πισίνα, στη θέρμανση θα κολλήσεις; όχι βέβαια!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
θαναση δεν ξερω τι θερμοκρασιες πιανει η σομπα περιμετρικα της,αλλα η ασπρη σωληνα που ειναι ακριβως πισω απτη σομπα στον τοιχο δεν θα εχει θεμα με τη θερμοκρασια?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
η σομπα βγαζει μεγαλη θερμοκρασια μπροστα, λιγοτερο απο πανω, ακομη πιο λιγο στα πλαγια και ελαχιστο πισω...
|
||||
|
||||
![]()
ok τοτε
![]() γιατι ειδα τη σωληνα εκει πισω και "φοβηθηκα". αλλα ναι λογικα αφου ειναι με πελετ ενεργειακη,θαναι μελετημενη να βγαζει θερμοκρασια εκει που πρεπει. εγω ξερω μονο απτις ξυλοσομπες τις παλιακες που οπου σταθεις γυρω τους καιγεσαι ![]() πελετ δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
κανενα νεοοοο
![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεο ενυδρειο 60 λιτρα | dimitris1150 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 17-12-12 14:28 |
απο το ενυδρειο μου 96 λιτρα | iorste | Φωτογραφίες μελών | 12 | 19-09-11 09:36 |
Tunze turbelle stream 6000 | nikman | Κυκλοφορία | 7 | 03-07-09 14:27 |
ενυδρειο 8 λιτρα | antonis15 | Γλυκό νερό - Γενικά | 29 | 07-05-09 15:06 |