|
|
||||
|
||||
![]()
Ρωτα αν μπορουν να σου στειλουν το σετ αμεσα.
http://www.zoo-zoo.gr/index.php?page...k=1&Itemid=180 Πιο φτηνα θα σου ερθει απο τα τεστ σε πετσοπ και θα εχει και για pH.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
pH, υψηλό pH Range, αμμωνία, νιτρώδη και νιτρικά άλατα. και οχι βέβαια μιας χρήσης, πάνω από 150 χρήσεις, γράφουν επάνω για πόσες χρήσεις το καθένα ------------------------- δες και εδώ μία πατέντα για να διπλασιάσεις τις χρήσεις http://www.aquatek.gr/vb/showthread....FC%ED%E5%F2/#2
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 19-12-13 στις 00:45 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
130 τεστ αμμωνιας 180 τεστ νιτρωδων 180 τεστ νιτρικων 250 πεχα 160 high range πεχα Δες εδω http://www.apifishcare.com/aquarium/water-testing ------------------------- @takis Το κολπο με τις μισες δοσες το εκανα καποτε αλλα δεν μου εδειχνε ακριβως. Τσεκαρε το και με κανονικη δοση.
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 19-12-13 στις 01:09 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Το έχω καρατσεκάρει Σπύρο αλλιώς δεν θα το χρησιμοποιούσα και δεν θα το πρότεινα, αρκεί οι αναλογίες να είναι ακριβείς βέβαια και όχι στο περίπου, και για την ακρίβεια τα τσέκαρα και όταν έστρωνα ενυδρείο που είχε αμμωνία και νιτρώδη αλλά και σε στρωμένο και μου έδειχνε ακιβώς το ίδιο
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπον παιδια, πηρα τα παρακατω τεστ (υγρα οχι στικ):
ΝΗ3 - ΝΗ4 (Αμμωνια) και Ν02 (νιτρικα) Τα αποτελεσματα για την αμμωνια ηταν 0 (το χρωμα ηταν κιτρινο) Τα αποτελεσματα για το Ν02 (νιτρικα) ηταν επισης 0 (κιτρινο επισης το χρωμα) Τοποθετησα αεραντλια με αεροπετρα και καθημερινα ριχνω ενα καπακι prime + βακτηρια! Αυριο πρωι θα εχω και το μπολι! Για το ψαρακι εκανα ΟΛΟΚΛΗΡΗ φασαρια και δεν το δεχονται πισω με τιποτα! Ετοιμοι να με πεταξουν εξω ηταν! Ειναι δυνατον να ειναι οντως 0+0 τα tests? Εγω περιμενα να ειναι η αμμωνια στα υψη! Το ψαρακι παρολα αυτα ειναι γενικα δραστηριο και ζωηρο! Τι λετε για τα τεστ? Λαθος δεν νομιζω να εκανα γιατι ακολουθησα τις οδηγιες κατα γραμμα και συγκρινα με προσοχη τα χρωματα! Ευχαριστω! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πιστεύω να μην έκανες τις μετρήσεις μετά την αλλαγή νερού. Αφού είσαι σίγουρος πως δεν έχεις αμμωνία μη βάζεις prime παρά μόνο στο φρέσκο νερό που προορίζεται για αλλαγή και με αναλογία 1ml ανά 1 Λίτρο. Μια μέτρηση νιτρικών θα μας έδειχνε σίγουρα αν έστρωσε το φίλτρο ή όχι.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- Α! Την αεραντλια να τη λειτουργω παντοτε ή καποιες ωρες να τη κλεινω? Γενικα ποσες ωρες ειναι οκ να λειτουργει? Πχ το βραδυ που θα παω για υπνο να την αφησω? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη GraCE : 20-12-13 στις 17:26 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
diy υπερχειλιση | orck | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 65 | 31-01-14 13:33 |
υπερχείλιση | giorgos344 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 7 | 05-05-11 18:40 |
diy υπερχειλιση!!! | thanasis76 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 26 | 15-12-08 21:01 |
Υπερχεiληση | KOKOBAS | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 25-02-08 13:27 |
Υπερχείληση | ANEMOS | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 14 | 26-07-06 13:46 |