|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Επεσα εξω. Τελικα ειναι πολλοι οι επικινδυνοι σε αυτη την πολη
![]() Κανε οτι ακριβως σου προτεινει ο delta, οχι για πρωτη φορα.
|
||||
|
||||
![]()
Friends εννοει το Quiko...φανταζομαι αυτο εννουσες nazgul....
εχω ακουσει τα απιστευτα εκει μεσα.... |
|
||||
|
||||
![]()
Ξερω οτι ειναι το quiko...
Ειχα την αισθηση οτι πηγε σε αλλο. Αλλα διαφορα δεν κανει ως αποτελεσμα. Δεν υπαρχει λογος να ανοιξουμε παλι αυτη την κουβεντα. Τα μαγαζια θελουν να πουλησουν και καλα κανουν. Αν δεν το κανουν, εστω και με αυτο τον τροπο, θα κλεισουν. Καποιους θα τους εκμεταλλευονται (ολοι την παθαμε) και καποιους θα συνεχισουν να τους εκμεταλλευονται, επειδη δεν θελουν να δουν πως ειναι τα πραγματα στην πραγματικοτητα, ή απλα δεν εχουν ορεξη να ασχοληθουν σοβαρα με το χομπυ. Παντα πιστευω οτι το φταιξιμο ειναι στον πελατη, αν δεν ειναι ενημερωμενος. Και φυσικα δεν μιλαω για την πρωτη επαφη με το ενυδρειο, που λογικο ειναι να μην εχει ιδεα, αλλα για τη συνεχεια. Και απο ενημερωση, με το internet μπορεις να βρεις πλεον τα παντα...
|
||||
|
||||
![]()
Θα συμφωνησω μαζι σου, ως παθων.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Όλοι έχουμε πάθει, το θέμα είναι να μαθαίνουμε.
"Όποιος δεν πάθει δεν θα μάθει". Πληροφόρηση και μόνο πληροφόρηση. Διάβασμα και μόνο διάβασμα φίλε GraCE για να κατανοήσεις πως λειτουργεί αυτό το μίνι οικοσύστημα που λέγεται ενυδρείο. Και να ξέρεις πως το κάθε ενυδρείο είναι μοναδικό και θα πρέπει να μάθεις εσύ και να καταλάβεις ποιες είναι οι σωστές διαδικασίες για να διατηρηθεί. Ακολούθησε τις οδηγίες των παιδιών και θα πάνε όλα καλά. Και πάνω από όλα ψυχραιμία, όχι βιαστικές κινήσεις, και κάθε κίνηση θα την μελετάς καλά πρώτα. Καλή δύναμη και θα σε αποζημιώσει η προσπάθεια σου, να το ξέρεις αυτό
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω και παλι! Το κακο ειναι οτι ακομα δεν εχω απαντηση για μπολι! Βρισκομαι Συκιες αν καποιος και απο δω ξερει καποιον ας μου απαντησει παρακαλω!
Ευχαριστω |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
diy υπερχειλιση | orck | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 65 | 31-01-14 13:33 |
υπερχείλιση | giorgos344 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 7 | 05-05-11 18:40 |
diy υπερχειλιση!!! | thanasis76 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 26 | 15-12-08 21:01 |
Υπερχεiληση | KOKOBAS | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 25-02-08 13:27 |
Υπερχείληση | ANEMOS | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 14 | 26-07-06 13:46 |