|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Μπορείς να μου προτείνεις μια τροφή να την συνδυάσω με την omega? Σπιρουλινα μιπως? Δλδ 2 μέρες omega, 3 σπιρουλινα ,1 νηστεία ,1 αρακάς .?? |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
δοκιμασε και κανα σκορδοζουμο καλο τους κανει
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Διάβασα λίγο γιαυτό τώρα.
πολύ καλό!! δεν το είχα υπόψιν μου θα μπει στο πρόγραμμα άμεσα. Ευχαριστώ πολυ ![]() ------------------------- Και μια ενημέρωση έβγαλα τα Kuhli Loach και θα πάνε για δόσιμο για να μπορώ να προσθέτω αλάτι όποτε είναι απαραίτητο Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nikos5069 : 15-12-13 στις 12:42 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Μια ανανέωση
μετά την χρήση αλατιού επανήλθαν στα κανονικά άλλα τώρα πάλι αρχίσανε τα 1)ξυσίματα 2) κάποια γκαπυ έχουν φουσκωμένες κοιλίες(δεν έχουν σηκωμένα λέπια) δεν δικαιολογείται από τη διατροφή του ,δεν ταΐζω πολύ δλδ. 3)1 sae έχει θολά μάτια . 4 )με επιφύλαξη νομίζω οτι χρυσαφιζουν κάποια γκαπυ . Δεν έχω αλαξει τπτ στις ρουτίνες και δεν εχω βάλει καινούργιο ψάρι η φυτό. Μετρήσεις ίδιες με πριν. τροφές sera flora 4 μερες.την 5η omega one ,6η νηστεια,7η αρακα Καμιά ιδέα τι θεραπεία να ακολουθήσω ? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() καμιά αλαγη στην συμπεριφορά και στην όρεξη τους Οι τροφές είναι 1.5 μήνα ανοιχτές .δεν λήγουν σύντομα,και πάντα ανανεώνονται κάθε τρίμηνο μόνο ενα θηλυκό που φαίνεται αποδυναμομενο και σαν να εχει σκουρινει και αράζει στα φύλα φυτών και σηκώνετε μόνο όταν ρίχνω φαγητό. ------------------------- ενα βιντεο απο το γκαπακι.. http://www.youtube.com/watch?v=sl6zY...ature=youtu.be Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nikos5069 : 02-02-14 στις 20:48 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Kuhli Loach | jiraiya | ¶λλα ψάρια Ασίας | 12 | 11-03-14 23:17 |
μονομάχος με Kuhli Loach | gordon | Bettas | 7 | 22-01-14 13:56 |
Φουσκωμένο kuhli loach? | Michalis... | ¶λλα ψάρια Ασίας | 4 | 29-07-13 08:34 |