|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν εισαι τοσο ψειρας, βαλε μπιστολακι στο χλιαρο να φυσαει με χωνι μεσα ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κατα την αποψη μου, καλα κανεις και εισαι ψειρας (εκει που πρεπει). Αυτο ειναι το νοημα του χομπι για μενα.
Το στασιμο νερο ειναι γνωστο οτι ευνοει την αναπτυξη παθογονων βακτηριων και παρασιτων. Πιστευω ομως οτι αυτες οι σταγονες δεν ειναι προβλημα. (τουλαχιστον εγω δεν εχω συναντησει ετσι προβλημα) Θα στεγνωσουν. (αλατα μονο μενουν - ειναι αυτες οι ασπριλες που φαινονται εσωτερικα του διαφανους αλφαδολαστιχου). Δεν μπορει να επιζησει ετσι εκει τιποτα. Και οταν θα χρειαστεις παλι το λαστιχο, μπορεις να του περασεις ζεστο νερο απο το ντους (βγαζωντας το "τηλεφωνο"), ετσι "για τα ματια". Αν θελεις να εισαι πολυ ψειρας, μπορεις να βαλεις το λαστιχο, πριν το ξαναχρησιμοποιησεις μετα απο καιρο, να τρεξει με μια αντλια σε ενα κουβα με διαλυμα χλωρινης 5% και νερου 95%. Μετα θελει πολυ καλο ξεβγλαμα μεχρι να μη μυριζει χλωριο, μολις εφαρμοσεις τη μυτη σου στο σωληνα και τραβηξεις τζουρα. Αλλα πιστευω οτι ειναι περιττο. Ενα απλο ξεβγαλμα φτανει.
|
||||
|
||||
![]()
Αν το εφαρμοσεις στη μυτη και τραβηξεις τζουρα αλα scarface, καλα ταξιδια αν δεν εχει καθαρισει. Θα βλεπεις πρασινους ελεφαντες να κολυμπανε στο ενυδρειο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Σωπα μωρε.
Τσαμπα μαστουρα ![]() Υποτιθεται οτι, οπως εγραψα, θα το εχει ξεβγαλει καλα πριν και θα ειναι ενας τελικος ελεγχος
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Me too.
Το λαστιχο της εξαγωγης του νερου δεν με ενδιαφερει και τοσο (αν και το αδειαζω κι αυτο). Σε αυτο προσεχω μονο να εχω καποιο προστατευτικο να μη ρουφηξει κανενα ζωντανο, και προσεχω ιδιαιτερα μονο οταν ειναι να βγαλω νερο απο το ενυδρειο για καθαρισμο υλικων φιλτρου. Για το λαστιχο της εισαγωγης του νερου της αλλαγης τα ειπα. Το πιο "δυσκολο" ειναι στο μεγαλο ενυδρειο, που το λαστιχο εξαγωγης και εισαγωγης ειναι το ιδιο και μονιμα συνδεδεμενο στο φιλτρο για ευκολη αλλαγη. (δεν μπορω να το ξεβιδωνω απο τη βανα καθε φορα κλπ) Απλα το στραγγιζω καλα (ειναι διαφανες και βλεπω μεσα) και δεν εχει παρουσιαστει ποτε προβλημα. Εξαλλου πριν βαλω νερο, πρωτα βγαζω. Αυτο το ξεπλενει καλα. Μια φορα το χρονο του περναω και ενα καθαρισμα με διαλυμα χλωρινης νερου να γινει καινουριο και τελος. Με το διαφανες αλφαδολαστιχο μπορεις και ελεγχεις γενικα την κατασταση, Αυτο που πρεπει να φοβαται καποιος ειναι τα λαστιχα ποτισματος που δεν φαινονται εσωτερικα.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αντλια νερου | puntakias22 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 28 | 09-12-13 14:24 |
αντλια για αλαγες νερου | ανδρεα | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 20-02-13 02:18 |
αντλια νερου | kyrtokaros | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 21-02-11 21:16 |
Αντλια για αλλαγες νερου. | theofilos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 08-07-08 15:21 |
αντλια νερου... | bas_754 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 23-06-07 17:28 |