|
|
|||
|
|||
![]()
απο εδω η γυναικα και απο εκει το αίσθημα!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() τι να πω καλο ξημερωμα παλι! |
|
|||
|
|||
![]()
για να μην φαινονται οι σωληνες και ιστοριες στη πλατη του ενυδρειου , ,αν θες πριν το γεμισεις βαφτο με πλαστικο χρωμα και ρολο .... 1-2 χερια για να μην αφησεις και το φως απο το φωτιστικο σου να ''φευγει'' προς τα πισω ( στο τοιχο )
και reef χωρις αναπληρωση = κινδυνος ( κατα τους καλοκαιρινους μηνες ) ..... |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
αναπληρωση θα μπει αλλα οχι απο τωρα φιλε! τωρα εχουμε χορο για πολλα! |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
μλκια με το βαψιμο δεν μπορω να φανταστω τι μπορει να γινει ? απο θεμα κοστους η αναπληρωση ειναι φτηνη σε σχεση με ολο τον υπολοιπο εξοπλισμο .... απο θεμα καταναλωσης ειναι μηδαμινη σε σχεση με τον υπολοιπο εξοπλισμο ( 5-6 w καταναλωση της αντλιας ) μην βιαζεσαι να το δεις γεματο και προσπαθησε να ακουσεις αυτους που Η την εχουν πατησει Η που οταν χρειαστηκαν κατι το ειχαν και σωθηκαν απο μεγαλυτερη ζημια .... Επισης το γραφω απο τωρα που ειναι χειμωνας ... για να κανονισεις τα οικονομικα σου ( εαν θες να κανεις κατι σοβαρο σε θεματος ριφ και να μην ''κλαις'' λεφτα και ζωντανα το καλοκαιρι ) .... για το καλοκαιρι θα χρειαστεις chiller ( ψυκτικο ) και αναπληρωση ( εφοσον δεν θες να την παρεις απο τωρα ) |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
να αφισει γραμμες! για την αναπληρωση το ξερω οτι ειναι χαμηλο το κοστος αλλα θελω να φτασω στο σημειο οπου θα γιρναει κανενα ψαρακι και καμια γαριδα γιανα εχει ενδιαφερον και μετα να κανω τετοιες αγορες!το αργοτερο μεχρι Μαρτιο θα τον εχω βαλει! Φιλος δεν παω για κατι τρελο. το μπαζετ ειναι περιορισμενο δεν γινεται αμα δεν αλλαξει κατι να παρω chiller. ανεμηστηρακια μια χαρα θα κατεβαζω στους 25ισως και 24! δεν θελω να παω σε διαγονισμους κατι καλο για μενα ομορφο και σωστο χορις προβληματα! πιστεψε με σκεφτομαι ολωνον της αποψης και απλα κανω οσες μπορω ! τωρα ειμαι στο sump και σκεφτομαι ποσ να κανω τα διαμερισματα! παιζει καμια ιδεα? |
|
|||
|
|||
![]()
οπως αγαπας !!!
καλη συνεχεια ευχομαι . |
|
||||
|
||||
![]()
Σάκη η αναπλήρωση είναι απαραίτητη. Εγώ τώρα στα 650 λίτρα έχω αναπλήρωση την εβδομάδα περίπου 30 λίτρα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Με λαδομπογια και ρολακι γίνεται απίστευτο και το μετανιώσεις βγαίνει πολύ εύκολα με μια σπάτουλα ή φαλτσετα😉
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
χρειαζεται συγκεκριμενο ρολο? ------------------------- Παράθεση:
παντος θα μπει! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Sakisdraminos : 02-12-13 στις 08:17 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
εγω το εχω βαψει με πλαστικο χρωμα ( αυτο που βαφουμε τους τοιχους ) , εαν του πεις στο μαγαζι οτι θες να βαψεις τζαμι θα σου δωσει το καταλληλο ρολο ( ειναι ενα ρολακι με αφρολεξ )
|
|
||||
|
||||
![]()
Ένα μικρό θα πάρεις για λαδομπογια😉
|
|||
|
|||
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DSB πως κανουμε? | alan boy | Θαλάσσια Βιολογία | 2 | 22-11-08 15:35 |
TDS τι κανουμε? | alan boy | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 14-02-07 13:32 |