|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Γιανα μην εχω γκρινες με την μυρωδιά! ![]() ![]() παντος καποια στιγμη θα εχω και αναπληρωση αλλα οχι ακομα! και σκεφτομαι να το κανω με οσμοση που να εχει αντλια ναι να κανει κατευθειαν χορις βαρελακια και αλλα κολπακια! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
φιλος στην αρχη θα πρεπει να το κανω οπος το σκεφτομαι.μετα θα γινουν οι μετατροπες αμα χρειαστει!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κατι αλλο επιδι υπαρχει κριση και εχω ενα σαμπ για γλυκο.
![]() ![]() ![]() Μπορω να το κοντινω? Ειναι 60*60*60 και θελω να το κανω 60*60*45. εννοητε οτι θα αλλαξω και τα διαμερισματα! |
|
||||
|
||||
![]()
Μπορείς να το κοντίνεις. Πρέπει να το ξεκολλήσεις, και να πας να κόψεις τα τζάμια πιο κοντά και μετά να το ξανακολλήσεις.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Παναγιωτη σκεφτομαι κατι που δεν ξερω αμα κανει σκεφτομαι να ενυσχισω την βαση και να κοψω το κεντρο οσο ειναι το Σαμπ δεν ξερω αμα μπορεις να το καταλαβεις. Σκεφτομαι να αφισω 10εκ απο το κεντρικο και να βαλω καποια προσθετα..... για το SYMP επιδι πιγα πριν απο λιγο και το πιρα σκεφτομαι να μην το πηραξω καθολου. ειναι 49υψος και της βασης 62, στο μηκος ειναι ωριακα και θα εχει και μονοση,τωρα στο φαρδος θα βγαινει λιγο απο πισω αλλα θα βαλω και εκει μελαμινη γιανα ερθει στο ιδιο υψος! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DSB πως κανουμε? | alan boy | Θαλάσσια Βιολογία | 2 | 22-11-08 15:35 |
TDS τι κανουμε? | alan boy | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 14-02-07 13:32 |