|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
αν διώξεις την δεξιά πετρα που απο άποψη σχηματος και κυρίως χρώματος δεν ταιριάζει με το διακοσμητικό....προσθεσεις μερικα φυτα ακομα ,και καποιο ξύλο ..πιστευω θα ειναι πολυ ομορφο...το διακοσμητικο που εχεις εχει ιδιαιίτερο σχημα που προσωπικα μου αρεσει...πιστευω η θέση του θα ηταν καλυτερα λιγο διαγωνια κ οχι τελείως ίσια...σαν να δειχνει την μπροστα δεξια γωνία του ενυδρειου...
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Φυτά αν μεγαλώσουν τα φουντωτά θα δείξει πιο καλά σίγουρα. Μωρέ δεν θέλω να το μπουχτίσω άλλο... Τι φυτό προτείνεις και που? Κανένα java στο διακοσμητικό ίσως? |
|
||||
|
||||
![]()
υπαρχουν πολλα και ομορφα φυτά αναλογα με το τι εχεις στο μυαλο σ !!>..ξύλα επισης υπάρχουν πολλα,πολλων ειδων..με διακλαδώσεις κ.ο.κ!!!...οσο για το μπουχτισμα...ειναι υποκειμενικο οπως λες!! θα ευχαριστηθείς και εσυ και τα ψάρια σου ενα γεμάτο ενυδρείο παρά ενα αδειο!!!
ψαξε εδω !! ------------------------- http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=46411 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη platy : 01-12-13 στις 21:54 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
αναλυτικοτατο αρθρο! Ευχαριστώ! ------------------------- Να και τα rasborakia μου! http://www.youtube.com/watch?v=byWqT...ature=youtu.be Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη carvefish21 : 01-12-13 στις 22:42 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Λοιπόν τελικά θα γίνουν κάποιες αλλαγές στο ενυδρείο, Θα βγει το αριστερό διακοσμητικό (όσο και αν μαρέσει) και θα μπει μια ρίζα που βρήκα αρκετά ωραία θα έλεγα καθώς και κάποια επιπλέον φυτά valisneries στην πλάτη του ενυδρείου κτλ. Όλα για τα ψαράκια λοιπόν... :P |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
|||
|
|||
![]()
Οι βαλισνέριες μου δεν είναι και στη καλύτερη δυνατή κατάσταση. Επειδή αυτό το φυτό για κάποιο λόγο πάντα μου χάλαγε, μιας που ποτέ δεν είχα υπόστρωμα, εκτός από εβδομαδιαία προσθήκη sera florena να βάζω και κάτι άλλο πχ κάποιου είδους ταμπλέτα? Το excel νομίζω ότι δεν το αντέχουν...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τάισμα ζωοτόκων | genecr | Ζωοτόκα | 9 | 20-02-12 20:08 |
Ενυδρείο μέσα σε ενυδρείο, θα δουλέψει; | Manuel | Bettas | 4 | 06-07-11 00:35 |
Ιδανικές Συνθήκες Νερού Ζωοτόκων | cobaingr | Ζωοτόκα | 4 | 15-08-05 13:02 |
Ξαφνικός Θάνατος Ζωοτόκων | manick | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 10-03-05 22:14 |