|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σ οτι αφορά τα φυτά, μπορείς να βάλεις lemna minor (φακή) ή Eichhornia crassipes (υάκυνθος του νερού) Αν το θες για να "σκιά", τότε μπορείς να το πετύχεις και με τις βαλισνέριες εφόσον τις αφήνεις να μεγαλώσουν όσο θέλουν!
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
To Eichhornia crassipes είναι πολύ καλή ιδέα και μάλλον κάτι τέτοιο θα βάλω. Το googara και μαρέσει πολύ... Φίλτρο-λάμπα είμαι κομπλέ γιατί δεν αναφέρθηκε.... Α θα βάλω και τούλι στο φίλτρο μη ρουφήξει κάνα μικρό... |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα. Το διακοσμητικό αποφάσισα να το κρατήσω, μια που το ακριβοπλήρωσα και δέχομαι και πιέσεις...
![]() Για τα φυτάκια να βάζω ταμπλέτες ή κάτι άλλο μια που δεν έχω υπόστρωμα? Έχω excel αλλά δεν θέλω να το χρησιμοποιήσω και γιατί κάνει κακό και γιατί φοβάμαι την άλγη... |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
αν διώξεις την δεξιά πετρα που απο άποψη σχηματος και κυρίως χρώματος δεν ταιριάζει με το διακοσμητικό....προσθεσεις μερικα φυτα ακομα ,και καποιο ξύλο ..πιστευω θα ειναι πολυ ομορφο...το διακοσμητικο που εχεις εχει ιδιαιίτερο σχημα που προσωπικα μου αρεσει...πιστευω η θέση του θα ηταν καλυτερα λιγο διαγωνια κ οχι τελείως ίσια...σαν να δειχνει την μπροστα δεξια γωνία του ενυδρειου...
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Φυτά αν μεγαλώσουν τα φουντωτά θα δείξει πιο καλά σίγουρα. Μωρέ δεν θέλω να το μπουχτίσω άλλο... Τι φυτό προτείνεις και που? Κανένα java στο διακοσμητικό ίσως? |
|
||||
|
||||
![]()
υπαρχουν πολλα και ομορφα φυτά αναλογα με το τι εχεις στο μυαλο σ !!>..ξύλα επισης υπάρχουν πολλα,πολλων ειδων..με διακλαδώσεις κ.ο.κ!!!...οσο για το μπουχτισμα...ειναι υποκειμενικο οπως λες!! θα ευχαριστηθείς και εσυ και τα ψάρια σου ενα γεμάτο ενυδρείο παρά ενα αδειο!!!
ψαξε εδω !! ------------------------- http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=46411 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη platy : 01-12-13 στις 21:54 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τάισμα ζωοτόκων | genecr | Ζωοτόκα | 9 | 20-02-12 20:08 |
Ενυδρείο μέσα σε ενυδρείο, θα δουλέψει; | Manuel | Bettas | 4 | 06-07-11 00:35 |
Ιδανικές Συνθήκες Νερού Ζωοτόκων | cobaingr | Ζωοτόκα | 4 | 15-08-05 13:02 |
Ξαφνικός Θάνατος Ζωοτόκων | manick | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 10-03-05 22:14 |