|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
@sarpjk
Κλειστες ειναι οι σιλικονες αλλα ειναι αγορασμενες πριν 1+ χρονο και απο τοτε αφημενες στο πορτ μπακαζ του αυτοκινητου, γιαυτο ρωταω. Οσον αφορα το γυαλοχαρτο, δεν νομιζω αυτοι να κατσουν να το κανουν. Εδω μου ειπαν στο τηλ, θα παρεις μια πετρα ακονισματος και μετα θα σου δειξουμε εμεις τον τροπο και θα το κανεις μονος σου. Εμεις μονο κοβουμε. @thanasis Με γυαλοχαρτο Νο 60 ή Νο 80 που διαβασα στο tsamis? |
|
||||
|
||||
![]()
Πηγαινε αλλου αμα βαριουνται να σου τριψουν τα τζαμια. Τωρα οι σιλκονες μεσα στο αμαξι κανεις δε ξερει πως επηρεαστηκαν. Καλυτερα παρε καινουριες.
|
||||
|
||||
![]()
Καλα, παω εκει και βλεπουμε. Μπορει να τους πεισω αλλα το κανω και μονος με γυαλοχαρτο οπως λεει ο thanasis.
Για τις σιλικονες: Δεν μπορω να καταλαβω οταν τις ανοιξω αν εχουν χαλασει ή οχι? Ημερομηνια δεν γραφουν κανονικα? Εdit: Βρηκα και αυτο το θεμα, αλλα εμενα μου λεει BI3244 (κατι τετοιο που δεν θυμιζει ημερομηνια παντως). |
|
||||
|
||||
![]()
αυτή είναι η ημερομηνία και αν θυμάμαι καλά το πρώτο νούμερο είναι η χρονια μετά πάμε σε ημερες και μετά σε μήνες
p.s είναι η ημερα κατασκευής και όχι λήξης δηλαδή αυτή κατασκευάστηκε το 24/4/2013
|
||||
|
||||
![]()
Για να το έχετε υπό όψη σας οι Αγγλοσάξονες χρησιμοποιούν πρώτα το μήνα και μετά την ημέρα και σε παρτίδες παραγωγής για λόγους μηχανογραφικής ταξινόμησης πάντα είναι έτος/μήνας/ημέρα και ο μήνας και η ημέρα είναι διψήφια ή χρησιμοποιούν έτος και Ιουλιανή ημερομηνία (Julian Day) που είναι η ημέρα μέσα στο έτος
|
||||
|
||||
![]()
Τα πηρα τα τζαμια και πηρα και 4 γυαλοχαρτα (3x80 και 1x120 για τα γυαλοχαρτα ειναι αυτες οι τιμες). Τριβω ολα τα τζαμια περιμετρικα? Κοντρες να βαλω? Δεν πηρα απο το leroy γιατι δεν κοβαν τοσο μικρα γυαλια. Οι διαστασεις του ενυδρειου ειναι 80x30x30 με 6αρι τζαμι. Χρειαζονται κατω κοντρες?
Οσον αφορα τις σιλικονες. Η νεα εχει κωδικο: BI3343 και οι παλιες: BI3342. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σπας ολες τις γωνιες για ασφαλεια και αισθητικο αποτελεσμα. Με προσοχη μην κανεις χαλια τα τζαμια(γρατζουνιες) Για μεγαλυτερη ασφαλεια και κρατημα μπορεις να κοψεις ενα καδρονι 5Χ5 η ενα σανιδακι γυρω στους 5-6 ποντους και βαζοντας το γυαλοχαρτο στην κατω μερια τριβεις.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Πήρα μία καινούρια σιλικόνη να είμαστε σίγουροι και βλέπουμε και τις άλλες.
Κάτι τελευταίο μιας και είμαι ακόμα σε ικεα και λέρου. Πάνω σε τι να πατήσει το ενυδρείο;; αυτό το μπλε από τα οικοδομικά υλικά κάνει; ακόμα βρήκα αυρολεξ ενός εκατοστού περίπου σε πάχος. Κάνει; |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πετρα απο βουνο... | ARIS1983 | Malawi | 8 | 14-04-12 19:08 |
Πετρα | κωστας-καζας | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 18-02-11 22:00 |
Αλουμινοχαρτο και φως | mpoumpoula | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 14 | 10-02-11 20:05 |
Αλουμινόχαρτο στον ανακλαστήρα. | qstavrosq | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 13-03-05 17:39 |
Ασβεστολιθικη πετρα... | Fighter | Malawi | 2 | 13-01-05 15:35 |