|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
αυτή είναι η ημερομηνία και αν θυμάμαι καλά το πρώτο νούμερο είναι η χρονια μετά πάμε σε ημερες και μετά σε μήνες
p.s είναι η ημερα κατασκευής και όχι λήξης δηλαδή αυτή κατασκευάστηκε το 24/4/2013
|
||||
|
||||
![]()
Για να το έχετε υπό όψη σας οι Αγγλοσάξονες χρησιμοποιούν πρώτα το μήνα και μετά την ημέρα και σε παρτίδες παραγωγής για λόγους μηχανογραφικής ταξινόμησης πάντα είναι έτος/μήνας/ημέρα και ο μήνας και η ημέρα είναι διψήφια ή χρησιμοποιούν έτος και Ιουλιανή ημερομηνία (Julian Day) που είναι η ημέρα μέσα στο έτος
|
||||
|
||||
![]()
Τα πηρα τα τζαμια και πηρα και 4 γυαλοχαρτα (3x80 και 1x120 για τα γυαλοχαρτα ειναι αυτες οι τιμες). Τριβω ολα τα τζαμια περιμετρικα? Κοντρες να βαλω? Δεν πηρα απο το leroy γιατι δεν κοβαν τοσο μικρα γυαλια. Οι διαστασεις του ενυδρειου ειναι 80x30x30 με 6αρι τζαμι. Χρειαζονται κατω κοντρες?
Οσον αφορα τις σιλικονες. Η νεα εχει κωδικο: BI3343 και οι παλιες: BI3342. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σπας ολες τις γωνιες για ασφαλεια και αισθητικο αποτελεσμα. Με προσοχη μην κανεις χαλια τα τζαμια(γρατζουνιες) Για μεγαλυτερη ασφαλεια και κρατημα μπορεις να κοψεις ενα καδρονι 5Χ5 η ενα σανιδακι γυρω στους 5-6 ποντους και βαζοντας το γυαλοχαρτο στην κατω μερια τριβεις.
|
||||
|
||||
![]()
Εγινε. Δεν καταλαβα καλα ομως αυτο με το καδρονι - σανιδακι. Εχεις κανα βιντεο να δω ή καμια εικονα?
Εκανα και ενα edit στο παραπανω μηνυμα για κοντρες. Να βαλω κατω? Χρειαζονται ή οχι? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Επειδη ομως δεν προλαβαινεις ακου τι θα κανεις... Βρισκεις ενα ξυλακι μηκους 10 ποντων φαρδους 3-4 και υψος 2-3. Διπλωνεις το γυαλοχαρτο 2-3 φορες με προσοχη ωστε να εινα μεγαλυτερο απο την επιφανεια το ξυλου.Βαζεις μεσα τον τακο και πιανεις με τα 2 δαχτυλα τακο και γυαλοχαρτο μαζι.
|
||||
|
||||
![]()
Καταλαβα.
Εκεινοι στο leroy, πιστευαν οτι θα ειναι καλυτερα να παρω πετρα λειανσης (οπτικα ειναι πιο κοντα σε αυτους τους τακους που λες) και οτι με τα γυαλοχαρτα θα μου βγει η πιστη. Εγω προτιμησα τα γυαλοχαρτα γιατι φοβηθηκα την πετρα μηπως κανω καμια βλακια και σκεφτηκα οτι αφου και αλλοι λενε οτι το κανουν με γυαλοχαρτα δεν θα εχω προβλημα. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πετρα απο βουνο... | ARIS1983 | Malawi | 8 | 14-04-12 19:08 |
Πετρα | κωστας-καζας | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 18-02-11 22:00 |
Αλουμινοχαρτο και φως | mpoumpoula | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 14 | 10-02-11 20:05 |
Αλουμινόχαρτο στον ανακλαστήρα. | qstavrosq | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 13-03-05 17:39 |
Ασβεστολιθικη πετρα... | Fighter | Malawi | 2 | 13-01-05 15:35 |