|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστώ!!
Προσπαθώ κάθε φορά να δημιουργώ αντιθέσεις με τα χρώματα των φυτών Παράθεση:
Μου έχει κάνει εντύπωση ότι το pogostemon stellatus κοκκινίζει στη κορυφή του μόνο όποτε ρίχνω ecxel. Βέβαια ανάβω μόνο 2 λάμπες των 24w εδώ και 6 μήνες τουλάχιστον. |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφο φιλε μου,μπραβο στο τελικο αποτελεσμα..αν το αγαπας,μπορεις να πετυχεις πολλα!
|
|
||||
|
||||
![]()
Πραγματικα ΠΟΛΥ ομορφο το ενυδρειο σου.Μπραβο σου!!!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
δείτε και μερικές καινούριες φωτογραφίες. Έχω προσθέσει pogostemon helferi αλλά δεν το αφήνουν σε ησυχία οι ροδόστομοι, το είχα φυτεμένο δεξιά μπροστά αλλά το μετέφερα αριστερά πάνω στην ρίζα, έχει δοκιμάσει κανείς να το κρατήσει πάνω σε ρίζα αντί για φυτεμένο; ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο βρε Φάνη, πολύ όμορφο και τα φυτά σου όλο υγεία, άξιος μποστανάς
|
||||
|
||||
![]()
Κουκλί το έχεις κάνει!! ¶ντε και μεγαλύτερο.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ευχαριστώ Σταμάτη! θα γίνει και αυτό, δεν μπορώ να βλέπω φυτά που μου αρέσουν και να μην τα αγοράζω λόγω χώρου.. ![]() ¶ντε να δούμε και τα δικά σου θηρία σιγά σιγά ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
red tail σε κοινωνικο 110L??? | nikossar | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 6 | 06-10-10 09:12 |
afou th pathsa ksanaksekinontas me 110l ti epiloges exw? | nikossar | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 20-09-10 01:13 |