|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο!! Πολυ ομορφο εχει γινει το ενυδρειο και τα ψαρακια αυτα μου αρεσουν (οπτικα γιατι δεν τα ειχα ποτε) ιδιαιτερα.
|
|||
|
|||
![]()
ομορφη η ζουγκλα σου!!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σε ευχαριστώ!! |
|
|||
|
|||
![]()
... και η ludwigia πίσω έχει πολύ ωραίο κόκκινο χρώμα!!
είχα trigonostigma ειναι πανέμορφα και παντελώς άκακα.. δίνουν και μια χρωματική πινελιά! |
|
||||
|
||||
![]()
Γιατί σου φαίνεται περίεργο που γέννησαν οι οτόκυκλοι; Σε τόσο όμορφο ενυδρείο θα γεννήσουν και οι πέτρες σου
![]() Είπες ότι δουλεύεις μόνο με δυο λάμπες (48w); Ρωτάω γιατί έχω λίγα w/lt και θέλω να βάλω μερικά κόκκινα φυτά αλλά φοβάμαι πως δεν θα πιάσουν. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
είχα παλιότερα Trigonostigma heteromorpha, πολύ όμορφα ψαράκια Παράθεση:
![]() Τους τελευταίους 2-3 μήνες ανάβω 4 λάμπες, τις 2 για 9 ώρες και τις άλλες 2 για 3 ώρες αν θυμάμαι καλά. Το πρώτο ζεύγος είναι μία sylvania grolux και μια απλή daylight και το δεύτερο ζεύγος είναι μία sylvania grolux και μία warm white. ¶ρχισα να δουλεύω τις επιπλέον 2 κυρίως για την cuba και για να πάρει και λίγο χρώμα το pogostemon stellatus. Έτρεχε αρκετούς μήνες με 2 λάμπες μόνο, δεν είχα πρόβλημα με τα κόκκινα φυτά αλλά βοηθούσε και η grolux. Παίζει ρόλο και το co2 καθώς και τα λιπάσματα που προσθέτεις. Πέτυχα και ένα μικρούλι στο μπροστινό μέρος του ενυδρείου σήμερα, πρέπει να είναι γύρω στα 5-6 χιλιοστά ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ομορφιές
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
red tail σε κοινωνικο 110L??? | nikossar | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 6 | 06-10-10 09:12 |
afou th pathsa ksanaksekinontas me 110l ti epiloges exw? | nikossar | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 20-09-10 01:13 |