|
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
αναμενουμε φωτο!!!!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Φυσικά φίλε Σπύρο, αλλά όχι γενικές του ενυδρείου αν δεν καλύψω και το πίσω-πίσω κενό (ξέρεις πόσο άρρωστος τελειομανής είμαι
![]() Πάντως οι λευκοκεφάλες σου έπιασαν τόπο!! ------------------------- Hydrocotyle Leucocephala wall: (ανάπτυξη σε εξέλιξη...) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Η Marsilea πέφτοντας σε "τοίχο", έστριψε ![]() ![]() Η μεγαλύτερη από το σύνολο των "μυστικών σπηλιών" του ενυδρείου (εξ' ου και το όνομα "The Secret Cave", εμπνευσμένο από το προηγούμενο στήσιμο του ενυδρείου μου) ![]() Και μια έφηβη γαριδούλα να βόσκει για φαγητό ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nospanos : 26-11-13 στις 20:42 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ωραιος! το glosso προχωραει?
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα φίλε μου
![]() δεν είναι glossostigma αλλά marsilea ![]() ...όπως έγραψα σαν σχόλιο στην 3η φωτογραφία από το τέλος, προχωράει σαν τρελό!! Προτιμάει να απλώνεται σε έκταση αντί να πυκνώνει... λες και έχει ανθρώπινο μυαλό και οριοθετεί τις περιοχές του xexe |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ωραιο παει καλα μπραβο και η λευκοκεφαλα ετσι οπως το εκανες μου αρεσει πολυ!!!σε λιγο βλεπω να φερνω το ψαλιδι μου να κουρευω μος!!!!!εχω κατι ριζες που περιμενουν!!!
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() Μια χαρά πάει δε λέω - ειδικά αν δεν είχα και την πράσινη hair αλγη να με ταλαιπωρεί - αλλά ακόμα είναι 3 μηνών μωρό το ενυδρείο μου... πιστεύω ότι θα με ανταμοίψει ακόμα περισσότερο στο άμεσο μέλλον και θα καταφέρω να το φτιάξω όπως το φαντάζομαι ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nospanos : 26-11-13 στις 21:45 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
αυτό είναι το μόνο σίγουρο
|
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=nospanos;803043]Θέλει κάμποσες μέρες για κλάδεμα ακόμα, την αφήνω να μεγαλώσει κι άλλο γιατί την Κυριακή έκοψα και κάλυψα ένα κομμάτι του ξύλου με δ'αύτην, αλλά όπως σου έχω πει δε θα σε ξεχάσω
![]() ------------------------- βεβαιως υπαρχει οσο φυτο θες!εγω καλου κακου ετοιμαζω τα εργαλεια μου για τη μος!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πάντα πιάνουν τόπο οι λευκοφάλες του Σπύρου
![]() Φιλε nospanos έχεις φτιάξει ωραία ιστορία, μπράβο ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Blind Cave Tetra με Neon Tetra, Guppy, Αρκελίνους και Ξιφοφόρους; | GiaNt | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 66 | 26-11-14 00:41 |
Tanganyika volcano cave | saxlina | Tanganyika | 64 | 22-11-14 21:58 |
volcano cave 320 lt | saxlina | Malawi | 24 | 21-02-13 22:43 |