|
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραίες οι φωτο
Την Hydrocotyle Leucocephala, την έχεις φυτέψει?
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι φίλε μου, φυτεμένα είναι όλα τα stems της
|
|
||||
|
||||
![]()
τα εβαλες τα γετρουδια? βαλε καμια φωτο
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα φίλε μου, καλή χρονιά!
![]() Όχι, τελικά δε θα τα βάλω προς το παρών... Φωτογραφίες θα βάλω μέσα στις επόμενες μέρες! ¶λλαξα την μπροστά λάμπα και τώρα φαίνεται πιο φωτεινό και πιο έντονο το πράσινο των φυτών ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα και καλή χρονιά!
![]() Οι φωτογραφίες που σας υποσχέθηκα, ξεκινώντας με τις γενικού πλάνου (με αλλαγή της μπροστινής λάμπας σε nature light)... ![]() ![]() ![]() Hydrocotyle Leucocephala wall: (προχωράμε ολοταχώς στη φάση ολοκλήρωσης...) ![]() ![]() ![]() - "Εχμ! Συγγνώμη κυρία μου.. με πατάτε!!" ![]() Καλύπτοντας η Marsilea τις "μυστικές σπηλιές"... ![]() Ελπίζω να σας αρέσει το αποτέλεσμα που ολοένα και βελτιώνεται ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τουμπανιασε για τα καλα ε?
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μπααα, δε θα το 'λεγα.. έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μας (για να γίνει ζούγκλα όπως το φαντάζομαι xexe)..
![]() Αυτό που εύχομαι τη δεδομένη περίοδο είναι να απαλλαγώ από την πράσινη τριχοειδή που μου έχει δημιουργήσει προβλήματα σε αρκετά φυτά ![]() Ευτυχώς, απαλλάχθηκα τελείως από τους λαθρεπιβάτες τα physa fontinalis και πλέον από σαλίγκαρους βλέπω μόνο τα ramshorn μου!! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Blind Cave Tetra με Neon Tetra, Guppy, Αρκελίνους και Ξιφοφόρους; | GiaNt | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 66 | 26-11-14 00:41 |
Tanganyika volcano cave | saxlina | Tanganyika | 64 | 22-11-14 21:58 |
volcano cave 320 lt | saxlina | Malawi | 24 | 21-02-13 22:43 |