|
|
||||
|
||||
![]()
το φαρμακο το εχω βαλει αντιβακτιριδιακο δεν εχω παρει και η φοτο ανεβενει
|
|
||||
|
||||
![]()
Το βακτοπουρ εβαλες ? Πες μου αν έχεις ανιχλωριο και ποιο ?
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν εχω αντιχλοριο..
|
|
||||
|
||||
![]()
Εριξες βακτοπουρ ?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν δεν διαβασεις και διορθωσεις τις συνθηκες του ενυδρειου σου, τοσο στις ρουτινες σου, οσο και στον αριθμο των ψαριων σου, τα προβληματα δεν θα σταματησουν, ουτε θα γινουν λιγοτερα.
|
||||
|
||||
![]()
τη με σιμβουλεβεις να κανο??
|
|
||||
|
||||
![]()
Να διαβασεις τα υπομνηματα στον τομεα των αρχαριων για να καταλαβεις πως διατηρειται υγιες ενα ενυδρειο, να βαλεις αγγελια για μπολι αμεσα, να παρεις αντιχλωριο επισης αμεσα και να κρατησεις μονο τα ψαρια που αντεχει το ενυδρειο σου. Και αυτα δεν ειναι πανω απο δυο.
Το ψαρακι στην τελευταια φωτγραφια φαινεται οτι εχει fin rot.
|
||||
|
||||
![]()
στιλε το 8εμα αμα υπαρχει να διαβασο αμα ειναι αφτα το σιμτοματα
|
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
το βρηκαμε αυτο ειναι ειναι οντος αυτο απο στρεσ σιγουρα εγινε *** δικια μ εβαλα λαμπα blue ligh και μ ειχαν πει οτι στρεσαριζετε παρο τι το ειπαν εκανα του κεφαλιου μ πεδια τι κανο σε αυτο το προβλημα??
Mod note: λιγη προσοχη στις εκφρασεις αν ειναι ευκολο. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη GAB team : 21-11-13 στις 07:13 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φυλο χρυσοψαρου... | NikosLrs13 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 20-11-11 17:29 |
ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΧΡΥΣΟΨΑΡΟΥ | CHRISTOS13 | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 5 | 19-10-11 08:04 |
νεα χρυσοψαρου!!!! | LunaDark | Χρυσόψαρα | 22 | 09-05-11 00:53 |
Επιθεση χρτσοψαρου σε αλλο ... | stefanos1978 | Χρυσόψαρα | 23 | 22-02-09 13:26 |
φυλο χρυσοψαρου | zidane1989 | Αναπαραγωγή | 2 | 30-12-08 09:31 |