|
|
||||
|
||||
![]()
Σιδεροκεφαλα.....
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστώ παιδιά...
θα προσπαθήσω να βγάλω καμία φωτογραφία, αλλά το βλέπω χλωμό γιατί το νερό είναι ΜΑΥΡΟ!!!! ------------------------- Παράθεση:
Σε όλες έχω βγει με κατεβασμένο το κεφάλι ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη no_name : 20-11-13 στις 12:59 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
κιεγω ετσι εχω διαβασει,αλλα δεν ταχω κρατησει(ακομα
![]() ![]() μουχεις αναψει φωτιες παντως και αν γυρισω ελλαδα,βλεπω "μεγαλα" προτζεκτ να συμβαινουν ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Δεν είναι και η καλύτερη... ![]() ![]()
Σε όλες έχω βγει με κατεβασμένο το κεφάλι ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη no_name : 20-11-13 στις 23:54 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
πανεμορφο πραγματικα υπεροχο!!!! το ενα ψαρι μπορει να παει απο την μια πλευρα στην αλλη;;;
το μονο που μενει ειναι να δεις τι θα κανεις με την υγρασια και εισαι ετοιμος |
|
||||
|
||||
![]()
Επικοινωνούν οι δυο "λίμνες"...
Όσο για την υγρασία έχω ακούσει διάφορα..
Θα τα δοκιμάσω και θα δούμε, αλλά δεν θα είμαι έτοιμος αν φύγει η υγρασία από τα τζάμια... έχει δουλειά ακόμα. Ελπίζω να ζουν όμορφα οι μονομάχοι και ας μην τους βλέπω καθόλου!!!! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Φτου φτου σκορδα καλως τα δεχτηκες!!
![]() Ανεμιστηρακι για την υγρασια εχει μια λογικη πατατα το βλεπω δυσκολο να μενει για πολυ ωρα καθαρο, δεν ξερω αν υπαρχει καποιου ειδους μεμβρανη που να μπορει να μπει απο μεσα. |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν υπαρχει περιπτωση. Θα σε ψαχνουν αυτοι για να σε βλεπουν.
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΜΟΝΟΜΑΧΟΣ | flea | Αρχάριοι γλυκού νερού | 33 | 09-11-11 14:17 |
fin rot σε μονομαχο | monomaxos_lover | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 02-05-07 13:47 |