|
|
||||
|
||||
![]()
Ανυπομονώ να το δω ολοκληρωμένο
![]() καλή συνέχεια.... |
|
||||
|
||||
![]()
Δε φανταζομουν οτι τα τεχνητα ξυλα θα εδειχναν τοσο φυσικα! Θα φιλοξενηθει και καποιο αμφιβιο?
|
||||
|
||||
![]()
Πιστεύω ότι σε κανένα μήνα θα έχει ολοκληρωθεί (εννοώ στο σύνολο του paludarium, φώτα, φυτά κλπ)
Εάν δεν "στρώσει" το paludarium όχι δεν θα μπει.. στην πορεία μπορεί, θα το δούμε!!!!
|
|||
|
|||
![]()
φτασανε οι κατικοι τι γινεται;;; καποιο νεο σχετικα;;;; μια φωτο ολο το ενυδρειο απο μακρυα το παρακολουθω απο την αρχη το ποστ σου αλλα δεν μου εχει μεινει και πολυ υπομονη απορω πως αντεχεις εσυ :P
|
|
||||
|
||||
![]()
Οι κάτοικοι θα είναι στα χέρια μου το απόγευμα!!!!
Στο "άθλημα" μας χρειάζεται να έχεις υπομονή.. αλλιώς άστο καλύτερα!!!
|
||||
|
||||
![]()
george,ζωγραφιζεις!
![]() και μουχεις γ... την ψυχολογια... ![]() ![]() εχει γινει ηδη κουκλι και οσο περναει ο καιρος θα γινεται πιο ομορφο,μπραβο! ![]() εχω μια μικρη επιφυλαξη για τη μος που εχεις βαλει,γιατι δεν ξερω (πραγματικα δηλαδη δεν ξερω) πως θα αντιδρασει σαυτες τις συνθηκες.υποθετω οτι δε θαχει προβλημα λογω υγρασιας... εγω σου ειπα τι θα εβαζα,αλλα απτην αλλη κιαυτο δοκιμη θα ητανε... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αυτο που τις κανει να τις βλεπουμε "ζωντανες", ειναι αυτα που πανε και "καθονται" πανω τους και ειναι συνηθως αλγες, moss κλπ Κατι τετοιο γινεται κι εδω. Για τα ξερα φυλλα, την τυρφη, δεν χρειαζεται να πω οτι ειναι κι αυτα ηδη "νεκρα". Βαζω το "νεκρα" σε "" γιατι ουσιαστικα τιποτα δεν ειναι νεκρο. Ολα μεταμορφωνονται σε κατι αλλο οταν πεθανουν και συνηθως αυτο ειναι "ζωντανο" (αποκτα καποια ειδη ζωης πανω του).
|
||||
|
||||
![]()
πολυ καλο ζηλευω θελω και εγω!
|
|
||||
|
||||
![]()
Γιωργο προχωραει απιστευτα ομορφο.
Οι moss που εχουμε ειναι νομιζω υδροβιες, θα αναπτυχθουν κανονικα αραγε σε ημι-emerced κατασταση που τις εχεις?
|
||||
|
||||
![]()
Μαλλον το παλουκαρι εχει παει να παραλαβει τον μαχαραγια...
|
||||
|
||||
![]()
Έχεις δίκιο Δημήτρη... μόλις ξεκίνησα την προσαρμογή τους!!!!
Το μόνο παράξενο ![]() ![]() Τι λέτε γι' αυτό?
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΜΟΝΟΜΑΧΟΣ | flea | Αρχάριοι γλυκού νερού | 33 | 09-11-11 14:17 |
fin rot σε μονομαχο | monomaxos_lover | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 02-05-07 13:47 |