|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
ειχα κανει ξεβγαλμα οσο δεν μπορεις να φανταστεις, οταν τα εστησα με την αμμο, εκανα 4-5 αλλαγες που ειπε και ο κλεοβουλος πιο πανω, απ το ενα λαστιχο εριχνα νερο και απ το αλλο το εβγαζα... τελος παντων, τωρα η γυαλα ειναι αδεια, η αμμος σε 2 λεκανες και θα το παω απ την αρχη παλι, ηρεμα... νεοτερα κατα σ/κ μερια..
επρεπε να την βρασω και να μην μλπεξω με χλωρινες.. πλεον, ξερω! και να χαλασω και κανα μπουκαλακι prime, δεν τρεχει και τιποτα.. οταν τελειωσω, με το καλο, λεω να κανω ενα ποστ, με το τι να ΜΗΝ κανει, ενας αρχαριος! Νομιζω οτι εχω τικαρει αρκετα απο δαυτα!! χαχαχαχαχα
|
|||
|
|||
![]()
ξεμπερδεψαμε με το προβλημα της χλωρινης, στηθηκε και προχωραμε..
σιγα σιγα ξεκιναω με αμμωνιες!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Μηδένισε το κοντέρ, ξέχνα τις ατυχίες...και καλό ξεκίνημα σου εύχομαι! ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το άθλημα έχει και τις στραβές του, αλλα μη παίρνεις χαμπάρι, το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει. Και ξέρεις ποιο είναι το ωραίο ? Πως παρόλο τις ατυχίες το έφτασες εκεί που θες, αυτη η ικανοποίηση είναι ολα τα λεφτα |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Βάλε μπόλι. Συντήρηση με τροφή σε τούλι. Θα φτάσει το ¶γιο Πάσχα όπως πας. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ωχ αρχίζει ο Γολγοθάς με τις αμμωνίες
![]() Εκτός του ότι διαφωνώ με τα χημικά, θα πιάσεις Πάσχα που λέει κι ο Ηλίας ![]() (πρέπει να παραδεχτώ ότι έχεις κουράγιο όμως ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημερα!
Να και το τωρινο στησιμο, τωρα που εχει καθαρισει αρκετα! Γολγοθας η αμμωνια? υστερα απο τοσο πλυσιμο, μου φανταζει οχι απλα κατηφορος, αλλα γκρεμι! ![]() Δεν ξερω γιατι μου εχει κατσει ετσι, αλλα δε θελω μπολι.. Θα ειναι ολα δικης μου παραγωγης, σαν malt ουισκι, ενα πραμα! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
καλή συνέχεια...
έδειξε με την άμμο ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω! απο τα πλαινα τζαμια εχω ακομη λιγο θολο, το οποιο δε φαινεται και τοσο κοιταζοντας απο μπρος - πισω, αλλα θα καθαρισει κι αυτο!
Αυτη την φορα, οι πετρες (οπως ηταν φυσικο) μπηκαν διαφορετικα, επιασαν μεγαλυτερη επιφανεια στον πατο, με αποτελεσμα να χρειαστει ακομη λιγοτερη αμμος.. Μπηκαν και 2-3 φεγγαροπετρες ακομη που ειχα για να παρω λιγο υψος αριστερα.. Φροντισα, παντως, να υπαρχουν αρκετες κρυψωνες - τουνελ, ωστε να μπορουν να χωνονται σε πολλες μεριες! Δεδομενου οτι μιλαμε για ενα χαρεμακι, στο καθ ενα αναλογουν γυρω στις 3-4 κρυψωνες! χεχε
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Co2 Χρειαζομαι? | boutas ski | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 26-04-13 10:31 |
τι χρειαζομαι | kostas_pana | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 17-12-09 16:03 |
ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ.. | dimitris1986 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 10-10-09 18:39 |
χρειαζομαι υποστρωμα? | Dimi | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 26-08-07 21:25 |
ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΦΥΣΑΛΙΔΕΣ? | pchrisovergis | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 11-01-07 17:07 |