|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
ξεμπερδεψαμε με το προβλημα της χλωρινης, στηθηκε και προχωραμε..
σιγα σιγα ξεκιναω με αμμωνιες!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Μηδένισε το κοντέρ, ξέχνα τις ατυχίες...και καλό ξεκίνημα σου εύχομαι! ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το άθλημα έχει και τις στραβές του, αλλα μη παίρνεις χαμπάρι, το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει. Και ξέρεις ποιο είναι το ωραίο ? Πως παρόλο τις ατυχίες το έφτασες εκεί που θες, αυτη η ικανοποίηση είναι ολα τα λεφτα |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Βάλε μπόλι. Συντήρηση με τροφή σε τούλι. Θα φτάσει το ¶γιο Πάσχα όπως πας. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ωχ αρχίζει ο Γολγοθάς με τις αμμωνίες
![]() Εκτός του ότι διαφωνώ με τα χημικά, θα πιάσεις Πάσχα που λέει κι ο Ηλίας ![]() (πρέπει να παραδεχτώ ότι έχεις κουράγιο όμως ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημερα!
Να και το τωρινο στησιμο, τωρα που εχει καθαρισει αρκετα! Γολγοθας η αμμωνια? υστερα απο τοσο πλυσιμο, μου φανταζει οχι απλα κατηφορος, αλλα γκρεμι! ![]() Δεν ξερω γιατι μου εχει κατσει ετσι, αλλα δε θελω μπολι.. Θα ειναι ολα δικης μου παραγωγης, σαν malt ουισκι, ενα πραμα! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
καλή συνέχεια...
έδειξε με την άμμο ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω! απο τα πλαινα τζαμια εχω ακομη λιγο θολο, το οποιο δε φαινεται και τοσο κοιταζοντας απο μπρος - πισω, αλλα θα καθαρισει κι αυτο!
Αυτη την φορα, οι πετρες (οπως ηταν φυσικο) μπηκαν διαφορετικα, επιασαν μεγαλυτερη επιφανεια στον πατο, με αποτελεσμα να χρειαστει ακομη λιγοτερη αμμος.. Μπηκαν και 2-3 φεγγαροπετρες ακομη που ειχα για να παρω λιγο υψος αριστερα.. Φροντισα, παντως, να υπαρχουν αρκετες κρυψωνες - τουνελ, ωστε να μπορουν να χωνονται σε πολλες μεριες! Δεδομενου οτι μιλαμε για ενα χαρεμακι, στο καθ ενα αναλογουν γυρω στις 3-4 κρυψωνες! χεχε
|
|||
|
|||
![]()
ενα φοντο πισω να βαλεις και εισαι κομπλε πιστευω
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Co2 Χρειαζομαι? | boutas ski | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 26-04-13 10:31 |
τι χρειαζομαι | kostas_pana | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 17-12-09 16:03 |
ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ.. | dimitris1986 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 10-10-09 18:39 |
χρειαζομαι υποστρωμα? | Dimi | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 26-08-07 21:25 |
ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΦΥΣΑΛΙΔΕΣ? | pchrisovergis | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 11-01-07 17:07 |