|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
παιδια αυριο θα βαλω τις σωλινες και θα ανεβασω και φωτο!!!!
σπιραλ να βαλω??? μου ειπα οτι θα το καψει.... συτο για την καυση οπως λες πρεπει να ειναι σωστα για να μην βγαζει καθολου μαυριλα.... οσο για τις μυρωδιες το φανταζομαι τις πρωτες φορες θα βγαλει ολες τις οσμες απο μπογιες σιλικονες και τα λοιπα...
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ είχα βάλει σπιράλ (το απλό το μαλακό) για πιο φθηνά
και πήρε φωτιά και τρύπησε.... Υπάρχει και το σκληρό το σπιράλ,αλλά είναι πιο ακριβό απο το ανοξείδωτο, άσε που τα σπιράλ δεν είναι λεία στην μέσα μεριά και πιάνουν πολύ εύκολα στάχτη! Πήρα λοιπόν ανοξείδωτα και ξεμπέρδεψα, τσούζουν λίγο αλλά μία φορά θα τα πάρεις και τέλος!!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
βασικα ξεκινησα και εφυγα απο την αναμoνη που εχει η σομπα με σωλινα εξατμισης αυτοκινητου. ειναι κραμα αλουμινιο με σιδερο και δεν παθαινει τιποτα.... το κακο ειναι οτι μου εχουν τελειωσει οι γωνιες... παιδια τι θερμοκρασιες ανεβαζει η καμιναδα 1 μετρο μετα την σομπα...?? ξερουμε περιπου??
|
||||
|
||||
![]()
Στο βιβλιαράκι της σόμπας έλεγε 200 βαθμούς.
Τώρα ότι έκαιγε, έκαιγε, αλλά δεν νομίζω να ήταν και 200, το χέρι μου πάντως δεν το έβαζα... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα!!!! σημερα τα εφταξια σχεδον. μενουν κατι λεπτομεριες και μετα κανω δοκιμη πριν αρχισω τις πατεντες...
![]() ![]() εδω ειναι η σομπα και οι δυο σωλινες στην θεση τους... μενει να μπει μια γρυλια στην εισαγωγη και ενα καπελο στην καμιναδα... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() σε αυτες τις φωτο ειναι η μια πατεντα που θελω να κανω. θα βγουν οι γρυλιες και θα βιδωθει ενα σαν κουτι κλειστο και θα εχει μονο μια εξοδος για τον αερα που θα πηγαινει στο ενυδρειο.... ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μόνο πρόσεχε γιατί εάν την δουν από το υπουργείο οικονομικών θα σου πούνε ότι έχεις πισίνα θερμενόμενη κιόλας και ποιος τους πιάνει μετά
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεο ενυδρειο 60 λιτρα | dimitris1150 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 17-12-12 14:28 |
απο το ενυδρειο μου 96 λιτρα | iorste | Φωτογραφίες μελών | 12 | 19-09-11 09:36 |
Tunze turbelle stream 6000 | nikman | Κυκλοφορία | 7 | 03-07-09 14:27 |
ενυδρειο 8 λιτρα | antonis15 | Γλυκό νερό - Γενικά | 29 | 07-05-09 15:06 |