|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
δεν αυτοσχεδιασα... αμμο με κοκκομετρια 2-3 ζητησα...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
η κοκκομετρία της άμμου λογικά πρέπει να είναι κάτω από 0,5-0,3 mm.
2-3 mm δεν είναι άμμος |
|
|||
|
|||
![]()
κι ομως, ακομη και στην αποδειξη που μου εδωσε η περιγραφη αυτου που πηρα ειναι αμμος χαλαζιακη 2-3mm !!
![]() Τελος παντων, θα παω να παρω αμμο ψιλη και βουρ παλι πλυσιμο και βρασιμο! Καλημεριζω!
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα!
αντικατασταση χαλικιου με αμμο και προσθηκη μερικων ακομη νταμαριων (εχω και μερικες ακομη, ισως συμπληρωσω στην αριστερη ντανα.. η αμμος περαστηκε με χλωρινη και οσο και αν ξεπλυθηκε εχει κρατησει αρκετη.. πως μπορω να την ξεφορτωθω? (τη χλωρινη...)
|
||||
|
||||
![]()
Καλό ξέβγαλμα και αντιχλώριο
|
|
|||
|
|||
![]()
οσο μπορουσα να την ξεπλυνω, την ξεπλυνα, αλλα κραταει...
![]() απο βδομαδα θα ριξω και αντιχλωριο και θα κανω μια αναταραξη στην αμμο να ξαναβραχει καλα ο ανθρακας στα φιλτρα, θα εκανε δουλεια? εχω και για το εξωτερικο και για το εσωτερικο, αλλα δεν τα εχω βαλει ακομη!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- αστη στον ηλιο Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 09-11-13 στις 17:37 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Co2 Χρειαζομαι? | boutas ski | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 26-04-13 10:31 |
τι χρειαζομαι | kostas_pana | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 17-12-09 16:03 |
ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ.. | dimitris1986 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 10-10-09 18:39 |
χρειαζομαι υποστρωμα? | Dimi | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 26-08-07 21:25 |
ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΦΥΣΑΛΙΔΕΣ? | pchrisovergis | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 11-01-07 17:07 |