|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
οσο μπορουσα να την ξεπλυνω, την ξεπλυνα, αλλα κραταει...
![]() απο βδομαδα θα ριξω και αντιχλωριο και θα κανω μια αναταραξη στην αμμο να ξαναβραχει καλα ο ανθρακας στα φιλτρα, θα εκανε δουλεια? εχω και για το εξωτερικο και για το εσωτερικο, αλλα δεν τα εχω βαλει ακομη!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- αστη στον ηλιο Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 09-11-13 στις 17:37 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
εχμ... την εχω βαλει στο ενυδρειο και το εχω γεμισει.. θα ηθελα να αποφυγω το να το ξανα-αδειασω, να την βγαλω και να την απλωσω στον ηλιο, αν γινεται..
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Πρέπει να είσαι σίγουρος πως δεν υπάρχει ιχνος χλωρίνης Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 09-11-13 στις 17:47 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
ναι, το καταλαβαινω αυτο... εβαλα τους ανθρακες στα φιλτρα και βλεπουμε.. απο βδομαδα θα παω να παρω και αντιχλωριο.. στην τελικη, θα την απλωσω να στεγνωσει, τι να κανω!!
------------------------- ωπ! σωστο κι αυτο με τις αλλαγες νερου! απο βδομαδα κι αυτο, γιατι το λαστιχο μας αφησε..... προς το παρον, το εχω να δουλευει με τους ανθρακες!
Τριανταφυλλος Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη _tm_ : 09-11-13 στις 18:21 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Εντάξει είσαι με τον άνθρακα. Ανέβασε θερμοκρασία και άσε τα φίλτρα να δουλεύουν. Μη κάνεις αλλαγές νερού αφού πας με την αργή μέθοδο στρωσίματος.
Και τώρα υπομονή.....πήρες υγρά τεστ? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
το ενυδρειο ειναι στο στησιμο, δεν εχω ξεκινησει ακομη στρωσιμο, οποτε δεν με νοιαζει να κανω αλλαγες... εκανα γενναιες αλλαγες νερου (ειχα κι αλλο λαστιχο) και τωρα γεμιζω να αφησω τα φιλτρα να δουλεψουν.
Ναι, απο τεστ, ειμαι πληρης, υγρα της API (αν θυμαμαι καλα τη μαρκα), για τα παντα!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Co2 Χρειαζομαι? | boutas ski | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 26-04-13 10:31 |
τι χρειαζομαι | kostas_pana | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 17-12-09 16:03 |
ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ.. | dimitris1986 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 10-10-09 18:39 |
χρειαζομαι υποστρωμα? | Dimi | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 26-08-07 21:25 |
ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΦΥΣΑΛΙΔΕΣ? | pchrisovergis | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 11-01-07 17:07 |