|
|
||||
|
||||
![]()
Αρα η μπουκάλα σου δεν είναι τελείως γεμάτη, άντεχε άλλα 20kg/cm2
------------------------- Εβαλες φιμπεράκι ανάμεσα μπουκάλα και μανόμετρο ? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 04-11-13 στις 15:42 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Κια πως εξηγειται το βαρος? Εγω θελω να αποκλεισω το ενδεχομενο ελλατωματικου μανομετρου και ισως καποιος διαρροης εαν και εσφιξα τρεμα οσο παει το παξιμαδι.
------------------------- Φιμπερακι ποιο εννοεις? Το πλαστικο δαχτυλιδι?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sarpijk : 04-11-13 στις 15:44 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Από το βάρος δεν μπορώ να σου πω, θα έπρεπε να την ζυγίσουμε άδεια και μετα γεμάτη, από τη πίεση καταλαβαίνουμε, και αυτοί όταν την γεμίζουν δεν την ζυγίζουν, της βάζουν 60 κιλά πίεση συνήθως, λιγότερη πίεση λιγότερο περιεχόμενο στον ίδιο όγκο, μπορεί και το μανόμετρο να δείχνει λάθος, εδώ δυστυχώς με αλλη μία μπουκάλα ή και άλλο μανόμετρο για να τα συγκρίνεις
------------------------- Παράθεση:
------------------------- Για να δεις αν έχεις διαροή ο καλύτερος τρόπος είναι με σαπουνόνερο, αν κάνει φυσαλίδες έχεις διαροή Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 04-11-13 στις 15:50 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Το βαρος το ανεφερα επειδη επικοινωνησα με τον Παναγιωτη στην Omympia και μου ειπε οτι γεματη δικιλη ειναι καπου στα 8 κιλα.
@Ρασταφαρι Τι ακριβως να προσεξω στο δεξι μανομετρο αμα κλεισω τη στροφφιγγα? Πρεπει να πεσει η ενδειξη ή να μεινει στο ιδιο εαν εχω διαρροη?
|
|||
|
|||
![]()
Αν κλείσει την μπουκάλα και μετά από λίγη ώρα πέσει η ένδειξη κάπου έχεις διαρροή!!
Αν χάνει το μανόμετρο πάνω από την μπουκάλα με λίγη ησυχία το ακούς . . . |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
επιλογη μανομετρων κ ηλεκτροβανας | agge | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 21-12-09 01:33 |