|
|
||||
|
||||
![]()
Ειμαι Θεσσαλονικη!
|
||||
|
||||
![]()
Εχεις κάποιον συνχομπίστα κοντα σου να κάνετε κάποια δοκιμή με το δικο του μανόμετρο ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν εχω καποιον γνωστο με μπουκαλα. Εαν καποιος μπορει να με βοηθησει απο Θεσσαλονικη καλοδεχουμενος.
|
||||
|
||||
![]()
Μην πολύ τρελαίνεσαι με τα κινέζικα μανόμετρα. Δεν αξίζει να μπεις στην διαδικασία να το αλλάξεις. Ένα καλό επώνυμο μανόμετρο σε αυτές τις πιέσεις, κάνει όσο δυο ρυθμιστές από το eBay. Και εγώ όταν το έβαλα πάνω στην μπουκάλα κάπου στα 50 bar μου έδειξε, με γεμάτη μπουκάλα. Τέλος μεγάλος παράγοντας είναι η θερμοκρασία του χώρου.
|
||||
|
||||
![]()
Το θεμα ειναι να δω ποτε θα αδειασει η μπουκαλα. Αλλα απο το βαρος δε θα καταλαβω? Μηπως τελικα ειναι αχρειαστη πολυτελεια τα διπλα μανομετρα?
|
||||
|
||||
![]()
Ισως ναι τελικά, γιατί σύμφωνα με αυτά που μας είπε ο stephos, όταν θα πεσει η πίεσι θα έχει εξαντληθεί το υγρό co2 και θα έχει μείνει μόνο το αέριο που θα είναι για λίγες μέρες, θα δείξουν αλλά στο τέλος. Από το βάρος θα πρέπει να την ζυγίζεις για να δεις τι γίνεται
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Όταν η πίεση εξόδου σου πέσει κάτω από τα τρία μπαρ, πας για γέμισμα.
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα φίλε sarpijk, χθες μου ήρθε το μανόμετρο από ebay. Το σύνδεσα στη μπουκάλα και μου δείχνει γύρω στα 56 bar, κανονικά δηλαδή. Το μανόμετρο κάνει 43 Ευρώ.
Συνολικά μου κόστισαν όλα 35+43=78 Ευρώ, θεωρώ πως είναι καλή τιμή |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω το δουλευω μια χαρα μεχρι στιγμης τωρα με την ενδειξη της μπουκαλας δε ξερω θα δω στο πρωτο γεμισμα.
|
||||
|
||||
![]()
Στέφανε τη ποσότητα μέσα στη μπουκάλα τη μετράς με το βάρος και όχι με την πίεση. Η πίεση μεταβάλλεται με τη θερμοκρασία.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εφόσον έχει σταθερή πίεση μετρας με το βάρος, αν πέσει η πίεση τότε έχεις μόνο αέριο και πας για γέμισμα |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
επιλογη μανομετρων κ ηλεκτροβανας | agge | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 21-12-09 01:33 |