|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τι εννοω Μπορεί η δική μου παραγγελία να έρθει στην ώρα της και η δική σου όχι Διάφοροι παράγοντες & η τυχη επηρεάζουν την αποστολη Πέρυσι το καλοκαιρι, ακύρωσα 3 διαφορετικές παραγγελίες απο 3 διαφορετικούς εμπορούς και τελικα κατάφερα με την 4η προσπάθεια να μου έρθει ένας STC - Φέτος η παραγγελία ήρθε πριν απο μερικές μέρες, στην ώρα της ![]() Επίσης, μια πολύ επιλογή, εφόσον μιλάμε για "καλό πωλήτη" και free shipping, είναι να ποντάρετε σε διάφορες δημοπρασίες οι οποίες ξεκινάνε απο 7-8 ευρώ ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
Μα σίγουρα δεν διαφωνώ μαζί σου αλλά όταν π.χ. δεις 4 παραγγελίες και οι 3 έχουν φύγει από το τοπικό ταχυδρομείο του πωλητή ενώ η 1 όχι σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά στο ταχυδρομείο. Από αυτή την άποψη και μόνο εγώ ρώτησα εάν υπάρχουν και άλλοι που έχουν παραγγείλει από τον συγκεκριμένο πωλητή, όχι ότι ο πωλητής φταίει που καθυστερεί προς θεού ίσα ίσα που ο άνθρωπος έχει άριστες κριτικές.
|
|
||||
|
||||
![]()
εχω παραγγειλει το Controller STC-1000 στον ιδιο πωλητη απο τις 8/10/13
ποσο ακομη να περιμενω πριν κανω καταγγελια για επιστροφη χρηματων? Το προιον φαινεται ακομη στο αεροδρομιο του Πεκινου ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Να ανοίξω υπόθεση Να ζητήσω επιστροφή χρημάτων Να περιμένω λίγο ακόμη κλπ
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
Στείλτου μήνυμα πως δεν το έχεις πάρει ακόμα και θα σου πει να περιμένεις, θα του απαντήσεις πως θα περιμένεις μέχρι της 20/11. Αν δεν το πάρεις μέχρι της 20 θα πρέπει να ζητήσεις τα λεφτα πίσω (refund) γιατί μετα τις 23 δεν θα μπορείς
|
|
||||
|
||||
![]()
ανοιξα υποθεση στο ebay eχθες και εστειλα μηνυμα στον πωλητη αλλα δεν εχω ακομη καποια απαντηση του.
![]() οποτε αρχικα περιμενω την απαντηση του κανα δυο μερες ακομη και μετα βλεποντας και κανοντας! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν χρειαζεται να ανοιξει καποιος case ετσι κι αλλιως, κατα τη γνωμη μου. Καλυτερα να επικοινωνησει με τον πωλητη και αν δεν συνεργαζεται, τοτε ανοιγουμε θεμα. Δεν φταιει ο πωλητης για το ταχυδρομειο, εκτος και αν αργησει να το στειλει. Συνηθως δε γινεται αυτο.
|
||||
|
||||
![]()
ηταν η 1η μου παραγγελια μεσω ebay οποτε η απειρια μου μεγαλη, παντως το δεμα φαινεται παρκαρισμενο στο αεροδρομιου του Πεκινου γυρω στις 23 μερες!
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
stc-1000..δεν λειοτυργεί | gmaravelisvet | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 18 | 28-04-13 11:19 |
αλλαγη απο τ8 σε λαμπες οικονομίας 220V αξιζει??? | kingrim | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 24-08-10 23:08 |