|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
η καλυτερη που μπορεσα να τραβηξω!
|
|
||||
|
||||
![]()
αυτη η φωτο βοηθαει καθολου?
|
|
||||
|
||||
![]()
θέλω κι άλλες (να φαίνεται το κεφάλι καλύτερα) και των θηλυκών....για προσπάθησε
![]() Εκ πρώτης όψεως δεν μου κάνει για M.chipocae κυρίως λόγω του σχήματος του κεφαλιού και του στόματος. Τι μέγεθος έχει? |
|
||||
|
||||
![]()
ειναι γυρω στα 5 εκατοστα..θα προσπαθησω να βγαλω κιαλες
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Προσπάθησε, αλλά είναι πολύ μικρά ακόμη για να είμαστε απολύτως σίγουροι.
Δώσε βάση σ' αυτά που σου έγραψε ο Ηλίας ![]() Δες εδώ μήπως βγάλεις συμπέρασμα http://web.mit.edu/lxs/www/cichlids/chipokae.html |
|
||||
|
||||
![]()
ειναι πολυ δυσκολο...
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό που θεωρείς αρσενικό (στη δεύτερη φωτο, του προηγούμενου ποστ) κυρίως λόγω της μορφολογίας του κεφαλιού, πιο πολύ για Pseudotropheus cyaneorhabdos "maingano" κακής ποιότητας ή στρεσαρισμένο, το βλέπω.
Τα υπόλοιπα τρία μπορεί και να είναι M.chipocae είτε στρεσαρισμένα είτε υβρίδια (στο λινκ που σου έβαλα βλέπεις πόσο καθαρά και διακριτά είναι τα χρώματα τους). Μου φαίνεται ότι μόνο εσύ που τα βλέπεις από κοντά και αφού ηρεμήσουν τα ψάρια ή μεγαλώσουν λίγο, θα κάνεις σίγουρη αναγνώριση (είσαι και λίγο φωτοχάλιας ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ειμαι φωτοχαλιας οπως το ειπες,χαχαχα,αλλα και αυτα τα ατιμα δεν καθονται σε χλωρο κλαρι...τεσπα θα τα αφησω να ηρεμησουν λιγο και βλεπουμε..
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΚΙΧΛΙΔΑΣ | GIWRGOS | Αναγνωρίσεις ειδών | 4 | 07-03-13 23:48 |
αναγνωριση κιχλιδας | dimitrios | Αναγνωρίσεις ειδών | 4 | 25-11-11 17:45 |
ειδος κιχλιδας | Ninos | Αναγνωρίσεις ειδών | 4 | 08-08-10 00:26 |
Αναγνωριση κιχλιδας | Dimis | Malawi | 11 | 15-01-10 17:11 |
Αναγνωρισει Ζωυφίου | gaitan_chris | Γενικά - Αναγνωρίσεις ειδών | 1 | 19-11-09 14:58 |