|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα πήρες για melanochromis chipokae
|
|
||||
|
||||
![]()
απο τι φαινεται
![]() ![]() θα υπαρξει προβλημα με τα λαμπς που εχω γιατι ειδα οτι ειναι αρκετα επιθετικα? |
|
||||
|
||||
![]()
διαστάσεις ενυδρείου;
|
|
||||
|
||||
![]()
1,5 μηκος 55 πλατος...
|
|
||||
|
||||
![]()
http://www.cichlid-forum.com/articles/m_chipokae.php
Μεγαλόσωμο mbuna με 17 εκατοστά τελικό μέγεθος στο αρσενικό. Πόσες θηλυκές έχεις; Αν πήρες κάτι λιγότερο από 6 θα ζοριστεί. 2ο ίδιο αρσενικό έχει λίγες ελπίδες να την παλέψει. Βάζεις μια φώτο γενική να δούμε και το aquascape. |
|
||||
|
||||
![]()
πηρα και 3 θυληκες..σε λιγο θα ανεβασω και φωτο..
|
|
||||
|
||||
![]()
θα γινουν αλλαγες σιγα-σιγα στις πετρες,θα προστεθουν φυτα και θα μπει και μπλε η μαυρο φοντο...
|
|
||||
|
||||
![]()
και το μαγαζί ξέρω άσε που παίζει να πήγε και ο Κλέο από εκεί το Σάββατο και να τα είδε live
![]() Κάνε σπηλιές που να χωράνε σε τελικό μέγεθος στο κάτω μέρος από τα βράχια σου. Όσο περισσότερες κρυψώνες τόσο καλύτερα με το μπελά που έβαλες στο ενυδρείο. |
|
||||
|
||||
![]()
η καλυτερη που μπορεσα να τραβηξω!
|
|
||||
|
||||
![]()
αυτη η φωτο βοηθαει καθολου?
|
|
||||
|
||||
![]()
θέλω κι άλλες (να φαίνεται το κεφάλι καλύτερα) και των θηλυκών....για προσπάθησε
![]() Εκ πρώτης όψεως δεν μου κάνει για M.chipocae κυρίως λόγω του σχήματος του κεφαλιού και του στόματος. Τι μέγεθος έχει? |
|
||||
|
||||
![]()
ειναι γυρω στα 5 εκατοστα..θα προσπαθησω να βγαλω κιαλες
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Προσπάθησε, αλλά είναι πολύ μικρά ακόμη για να είμαστε απολύτως σίγουροι.
Δώσε βάση σ' αυτά που σου έγραψε ο Ηλίας ![]() Δες εδώ μήπως βγάλεις συμπέρασμα http://web.mit.edu/lxs/www/cichlids/chipokae.html |
|
||||
|
||||
![]()
ειναι πολυ δυσκολο...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΚΙΧΛΙΔΑΣ | GIWRGOS | Αναγνωρίσεις ειδών | 4 | 07-03-13 23:48 |
αναγνωριση κιχλιδας | dimitrios | Αναγνωρίσεις ειδών | 4 | 25-11-11 17:45 |
ειδος κιχλιδας | Ninos | Αναγνωρίσεις ειδών | 4 | 08-08-10 00:26 |
Αναγνωριση κιχλιδας | Dimis | Malawi | 11 | 15-01-10 17:11 |
Αναγνωρισει Ζωυφίου | gaitan_chris | Γενικά - Αναγνωρίσεις ειδών | 1 | 19-11-09 14:58 |