|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
τελικα αποφασισα τι ψαρισ θελω, σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια, λοιπον θελω κοπαδια μεσα στο ενυδρειο μου, θα τα κρατησω ολα τα ψαρια που εχω, πλην των αγγελοψαρων αυτα θα φυγουν σε λιγη ωρα για το καταστημα που τα ειχα αγορασει, λεω να βαλώ RUMMY NOSE K αρλεκινους....νομιζω ειμαι κοντα στις μετρησεις μου και στο περιβαλλον που εχω φτιαξει, δεν ξερω αν μπορω αργοτερα να προσθεσω μελανοταινιες....θα μου πειτε!! ευχαριστω για τις συμβουλες σας!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Και τα ζωοτοκα θα κρατησεις?
Και γιατι τουρλου τα κοπαδια κι ολα στη μεση του νερου? Θα παρεις και ΑΟ δλδ
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
με ενδιαφερει οχι αμμεσα ομως...και για μπουκαλα επισης, χωρις βιασυνες πια ...νομιζω δεν ειναι κατι επειγον, εσυ τι λες? |
|
||||
|
||||
![]()
Μπα δωστα τα ζωοτοκα να γλυτωσεις.
Εγω, αν πηγαινα σε μαλακου νερου με ΑΟ, θα κραταγα τα τετρας που ηδη εχεις και τα κορυ και θα αυξαινα τον αριθμο τους. Επισης ισως και τα αγγελοψαρα αν δεν κινουνται εχθρικα μεταξυ τους και εναντιον των μικροψαρων. Επισης κοιτας για ενα ζευγαρι νανοκιχλιδες αργοτερα (ramirezi ή apistogramma) και κανενα ancistrus. (αλλαγη σε αμμο κατω φυσικα) Παιζουν και Carnegiella strigata για την επιφανεια του νερου. Θελει προσοχη ομως γενικα με τα αγγελοψαρα και τη συμπεριφορα τους αν θα τα κρατησεις με τα μικροψαρα. Ποσα αγγελοψαρα εχεις και συμπεριφερονται? Μπουκαλα δεν χρειαζεται. Εκτος αν πας σε υψηλών απαιτησεων φυτεμενο, οποτε κοιταμε εξαρχης τη συνθεση των ψαριων
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εχει γραφτει απο πολλους τετοια συμπεριφορα.
Σε νεα ψαρακια να επιτιθονται και στα παλια οχι. Τα παλια τα βλεπουν ως συγακτοικους και τα νεα ως τροφη. Μαλιστα μπορει να συμβει και το ιδιο ειδος να βαλεις. δλδ ν αν εβαζες καρδιναλιους που ηδη εχεις. Τα ξεχωριζουν τα νεα απο τη συμπεριφορα τους κυριως. Ειναι αγχωμενα απο την αλλαγη περιβαλλοντος, ισως νερου αν δεν εχει καλη προσαρμογη κλπ Εγω ημουν τυχερος, οσες φορες εβαλα νεα ψαρακια μαζι με τα αγγελοψαρα. δεν τους επιτεθηκαν ποτε. Οταν εβαλα κατι Carnegiella strigata, επειδη αυτα καθονται στην επιφανεια του νερου, τα περασαν για φυλαρακι και πηγαν να τσεκαρουν. ![]() Τα εδιωξα και δεν ξαναπλησιασαν. Καθησα κανα 3ωρο απο πανω ομως και φυλαγα. Μαλλον δεν ειναι να τους βαζεις νεα ψαρακι τα δικα σου. Παντως το μισο φταιξιμο ειναι του πετσοπα και το μισο δικο σου. Το ηξερες οτι μπορει να συμβει.
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΣΥΝΘΕΣΗ ΨΑΡΙΩΝ | DETT | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 4 | 17-03-11 09:40 |
συνθεση ψαριων | antonis15 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 25 | 02-05-09 21:10 |
Συνθεση ψαριων-Ασια | Raven | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 21-10-08 14:12 |
συνθεση ψαριων | kwstaogerobill | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 09-10-08 21:50 |