|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρα ειναι η μεθοδος στο βαρελι προετοιμασιας. Καλη επιτυχια και παντα προσεκτικα η διαδικασια.
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ.Εννοείται ελπίζω από εβδομάδα να έχω την τύρφη οπότε να ξεκινήσω την διαδικάσια. Πειράζει εάν κάνω λίγο πιο συχνές αλλαγές τον πρώτο καιρό;
|
|
||||
|
||||
![]()
Οι συχνες αλλαγες μονο κακο δεν κανουν στα ψαρια. Αρκει να γινονται αργα και με νερο ιδιας θερμοκρασιας. Σιγα-σιγα με την τυρφη.
|
||||
|
||||
![]()
Μια ερώτηση παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω εάν γίνεται το ph μετά από κάποιο χρονικό διάστημα(χωρίς να έχω κάνει απολύτως τίποτα) να αρχίσει να πέφτει. δηλαδή σήμερα μέτρησα και βρήκα ph 8.0 από 8.4 που μέτρησα την τελευταία φορά.
|
|
|||
|
|||
![]()
Αυτο γινεται καμια φορα αλλα μετα απο πολι καιρο και οχι μετα απο μια αλλαγη.
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν έκανα καμία αλλαγή γι' αυτό παραξενεύτηκα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Απο παρατηρηση στα δικα μου ενυδρεια, το συμπερασμα μου ειναι οτι το ph πεφτει μετα απο καιρο λειτουργιας ενος ενυδρειου. Σε ολα τα ωριμα ενυδρεια μου εχει συμβει.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μετά από κάποια χρόνια επιστρέφω! | nkmyrtos | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 26 | 13-03-12 16:59 |
αναπλήρωση by stathis upgrade μετά απο χρόνια! | gfdimopo | Λοιπός εξοπλισμός | 1 | 24-06-11 19:08 |
Βιοτοπικό Malawi μετά 3χρόνια | melisg | Malawi | 16 | 26-10-10 13:32 |
Πράσινο μετά απο 21 χρόνια | sarpijk | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 6 | 06-08-10 11:08 |
μετά το ξεκίνημα τι | KOKOBAS | Γλυκό νερό - Γενικά | 21 | 22-08-08 13:00 |