|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
σε βαρελι βρε, αν ριξεις τοσο το kh με τετοιες ποσοτητες στο φιλτρο τα ψαρια θα δουν τις ανουμπιες αναποδα...
Για το co2 με ενα μπουκαλι κοκα κολας και λιγο σωληνακι αεραντλιας δε θες ουτε 5 λεπτα για να το φτιαξεις (στο τελευταιο μπουκαλι δεν εβαλα καν σιλικονη, απλα το στριμωξα πολυ καλα) Απλα ριχνεις τη ζαχαρη τη μαγια και λιγο ελαφρα ζεσταμενο νερο (και με κρυο γινεται, απλα θα βγαλει μπουρμπουλιθρες μετα απο 2 μερες). Ελαφρα ζεσταμενο σημαινει πολυ ελαφρα, ε, οχι να το ποιανεις και να παθαινεις εγκαυματα...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μεχρι που μου την εδωσε στα νευρα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Κατάλαβα, αλλά εγώ σκέφτομαι στο βαρέλι να κάνω την όλη δουλειά για να έχω τον έλεγχο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Και εγω τον ειχα βρε!
|
||||
|
||||
![]()
Δεν θέλει πιο πολύ προσοχή εάν το έχεις μέσα στο ενυδρείο;
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν εισαι εντελως τακτικος στις αλλαγες της τυρφης, κανεις αργες αλλαγες νερου και οχι μεγαλες, δεν υπαρχουν διακυμανσεις. Το παρακολουθουσα πολυ στενα με μετρησεις οταν το εκανα.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μετά από κάποια χρόνια επιστρέφω! | nkmyrtos | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 26 | 13-03-12 16:59 |
αναπλήρωση by stathis upgrade μετά απο χρόνια! | gfdimopo | Λοιπός εξοπλισμός | 1 | 24-06-11 19:08 |
Βιοτοπικό Malawi μετά 3χρόνια | melisg | Malawi | 16 | 26-10-10 13:32 |
Πράσινο μετά απο 21 χρόνια | sarpijk | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 6 | 06-08-10 11:08 |
μετά το ξεκίνημα τι | KOKOBAS | Γλυκό νερό - Γενικά | 21 | 22-08-08 13:00 |