|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κάτσε να μου έρθει ο ρυθμιστής, να τον βάλω πάνω στον πυροσβεστήρα και θα σου πω. Λογικά δεν θα πρέπει να υπάρχει πρόβλημα. Σε κανονικό πυροσβεστήρα θα το δοκιμάσω χωρίς να έχει αλλαχτεί το επιστόμιο, θα έχει τη κλασική λαβή. Πάντως σε μπουκάλα 5κιλη που έχω αφαιρέσει το κλείστρο δεν έχω δει σωλήνα εσωτερικά. Σωλήνα έχω δει μέσα σε πυροσβεστήρα ξηράς κονεος που παίζει βασικό ρόλο στην λειτουργία του πυροσβεστήρα.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Έχω γνωστό που το χρησιμοποιεί έτσι χωρίς να του έχει πετάξει ποτέ υγρό, αλλά φυσικά καλύτερα να βγει ο σωλήνας. Η έλειψη στρόφιγγας δεν είναι πρόβλημα, απλά δένεις τη λαβή (ανάλογα με τον πυροσβεστήρα μπορεί να γίνεται και με την περόνη).
|
||||
|
||||
![]()
Και για μπουκάλες χωρίς τον σωλήνα μέσα, χωρίς ανάγκη για υδροστατικο ελεγχο πάμε σε μεγάλη κάβα-αποθήκη(όχι σε κυριλέ με βιτρίνα κτλ)..
50¤ ο χρησιδανεισμος για την 7κιλη και 8¤ το γέμισμα.. Όταν αδειάσει την πάμε πίσω και περνούμε γεμάτη.. Πρέπει να έχει και μικρότερες αλλά δεν ξέρω τα μεγέθη..
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Σε 2 ρώτησα και οι 2 μου είπαν το ίδιο, πως θα βγάλουν το σωλήνα και το κλείστρο και θα βάλουν στρόφιγγα και για αυτό δεν τους έχουν ετοιμοπαράδοτους αλλά να πάρω ένα τηλ πρώτα να τους ετοιμάσουν. οσο αφορά το κλείστρο θα προτιμήσω στρόφιγγα για λόγους ασφαλειας και στο κατω κάτω δεν μου είπαν πως έχει διαφορα τιμής, γιατι να παιζω ?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Και καλά θα κάνεις. Εγώ έχω κανονικούς πυροσβεστήρες και μάλιστα τσάμπα ( ο τσάμπας ζει!!!!) Όταν αδειάσουν θα τους πάω για αλλαγή στο επιστόμιο και γέμισμα ------------------------- Καλημέρα παιδιά. Σήμερα παρέλαβα τον ρυθμιστή Ήρθε σε καλή συσκευασία και μέσα είχε και ένα κουπόνι για έκπτωση 20%. Το τσεκάρισα στο side του και ισχύει. http://www.co2art.co.uk/product-cate...ors-solenoids/ Επίσης η τιμές από το side του είναι λίγο καλύτερες αλλά έχουν λίγο τσιμπημένα τα μεταφορικά. Το μειονέκτημα είναι πως δεν έχεις την προστασία από το eBay και αν κάτι πάει στραβά άντε να πάρεις τα χρήματα σου πίσω. Ο ρυθμιστής φαινομενικά φαίνετε καλή κατασκευή αλλά είναι φιξ χωρίς να μπορείς να ρυθμίσεις την πίεση εξόδου. Βέβαια αυτό μπορεί να γίνει αφαιρώντας το μεγάλο καπάκι που έχει μπροστά. Μέσα υπάρχει η βίδα του προεντατιρα που κανονίζει την φόρτιση του ελατηρίου. Επειδή όμως είναι κινέζικο, είπα να μην βάλω ακόμα χέρι και αν δεν είναι εντάξει η πίεση εξόδου, τότε θα δω τι θα κάνω. Περισσότερες λεπτομέρειες μεθαύριο που θα είμαι στο σπίτι και θα το δοκιμάσω.
Σταματης ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη bouboulas : 17-10-13 στις 08:21 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Bouboula περιμενω με αγωνια τις εντυπωσεις σου!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πες νέα να παραγγείλω και εγώ ρυθμιστή |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτό το έχετε δει? Με μεταφορικά από UK για Ελλάδα 43£
http://www.co2art.co.uk/store/regula...d-to-cart=3704 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY συστημα με μανομετρο και βαλβιδα-ebay. | sarpijk | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 1 | 09-03-13 20:55 |
Ποιο θερμοστατη να παρω; | georot1981 | Γλυκό νερό - Γενικά | 23 | 19-03-12 21:47 |
ποιο τεστ να παρω? | gianniwpopi | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 24-02-12 23:06 |
Ποιο φιλτρο απο αυτα να παρω? | delta66 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 13-11-07 14:16 |