|
|
||||
|
||||
![]()
Ούτε εγώ διαφωνώ μαζί.σου φίλε
![]() ------------------------- Ποιο μανομετρο με βελονοηδη από ebay με.μεταφορικά κάνει μόνο 40? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aqua jimmy : 15-10-13 στις 16:47 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
http://www.ebay.com/itm/150991480062...84.m1438.l2649 US $58.88 Approximately EUR 43.34 Shipping:FREE Standard Int'l Shipping |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ένα θεματακι που έχει ο συγκεκριμένος είναι πως βιδώνει κάθετα στην μπουκάλα. Οπότε αν θα τον βάλουμε σε κανονική μπουκάλα θα δουλεύει οριζόντια. Δεν υπάρχει θέμα βέβαια απλός είναι κάπως στο μάτι.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οι βόλτες (το σπείρωμα) ταιριάζουν ? γιατί έλεγα να πάω να πάρω μια μπουκάλα ή να ψάξω και σιγά σιγα να παραγγείλω και έναν ρυθμιστή αλλά δεν ξέρω κατά πόσο ταιριάζουν ------------------------- sarpijk πιστεύω να μη σου χαλάσαμε το θέμα σου με τη φλυαρία μας Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 15-10-13 στις 17:16 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Είναι στάνταρ τα σπειρώματα στους πυροσβεστήρες. Το ίδιο και στους ρυθμιστές. Αν πρόσεξες γραφεί για ευρωπαϊκή Αγγλική κτλ χρήση. Δεν νομίζω να χαλάμε το θέμα, μιας και όλη η κουβέντα γίνετε πάνω σε αυτό.
|
||||
|
||||
![]()
με τους Κινεζους ειναι λιγο περιεργα τα πραγματα.
Στα ηλεκτρονικα εχω αρχισει και τους εμπιστευομαι, αλλα μονο σε συγκεκριμενα ηλεκτρονικα μετα απο ψαξιμο. Τωρα στα ηλεκτρομηχανικα, ειναι λιγο αστα να πανε, πριν λιγο καιρο στο Huang-Zu (δεν ειναι και κανα κ..χωρι, περισσοτερους κατοικους απ την Ελλαδα εχει) αλλαξα 11 ηλεκτρομαγνητικες για να μου κατσουν δυο καλες (να μη χανουν, να μην κολλανε, να μη μπαρουτιαζουν τα πηνια τους κτλ). Αυτες που δουλεψαν στο τελος λειτουργησαν αψογα, αλλα οι αλλες ηταν για πεταμα, κι εχω κι αλλα τετοια παραδειγματα... Γενικα ειναι λιγο ρουλετα πιστευω. Αν δουλεψει σωστα, πιθανον δε θα παρουσιασει μελλοντικο προβλημα, ομως το θεμα ειναι να παρεις στα χερια σου κατι που να λειτουργει και οχι να εχει κατασκευαστικα προβληματα
|
||||
|
||||
![]()
Kαι εμενα ιδια μου φαινονται τα μανομετρα απο olympia με το δικο σου bouboula. H διαφορα την τιμη ειναι οπως και να το κανουμε μεγαλη aqua jimmy.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Νομίζω πως αξίζει η αναμονή. Με την διάφορα και άλλα 30 ευρο, έχεις πάρει και την μπουκάλα http://www.telchines.gr/%CF%80%CF%85...054b6488a7a2eb
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY συστημα με μανομετρο και βαλβιδα-ebay. | sarpijk | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 1 | 09-03-13 20:55 |
Ποιο θερμοστατη να παρω; | georot1981 | Γλυκό νερό - Γενικά | 23 | 19-03-12 21:47 |
ποιο τεστ να παρω? | gianniwpopi | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 24-02-12 23:06 |
Ποιο φιλτρο απο αυτα να παρω? | delta66 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 13-11-07 14:16 |