|
|
||||
|
||||
![]()
τοσο χαλια ειναι? τοτε γιατι βρε παιδια δε βαζετε flurite που βγαινει σε πολυ φυσικα χρωμματα?
|
||||
|
||||
![]()
εμενα προσωπικα δε μου αρεσει καθολου οταν το πηρα πηγαινα πρωτα για το dennerle αλλα δε το βρηκα και μετα πηγα στο επομενο μαγαζι και πηρα αυτο, ειχα και τη φαεινη ιδεα να βαλω απο κατω και υποστρωμα λιπανσης και τωρα αντε βγαλτα ολα αυτα ,υπερβολικα βρωμικο μολις το ανοιξεις, τα φυτα μου πανε κατα διαολου πολυ ελαφρυ για την κοκομετρια του και οι αλγες παρτυ
|
|
|||
|
|||
![]()
Σύμφωνοι ότι το flourite έχει πολύ ωραιότερο χρώμα, αλλά έλα μου που εγώ manado έχω εύκαιρο και μάλιστα πολύ και μην πάει χαμένο.
Το flourite από ότι είδα πάι περισσότερο προς το μαύρο, ενώ το manado έχει περισσότερο το χρώμα της λάσπης. Ξέρω είναι λίγο περίεργο, αλλά σκοπεύω να επιχειρήσω φουλ φύτεμα σε τάπητα και τέτοια είδη, οπότε ευελπιστώ να το καλύψω. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι το χρώμα του με παραπέμπει περισσότερο σε λασπώδη βυθό ποταμού, οπότε μπορεί και να το κάνει λίγο πιο φυσικό... Όσο για τη βρώμα, ναι την βλέπω τώρα που έχω βάλει νερό, αλλά θα κάτσει που θα του πάει... Υποσημείωση... τα μεγάλα ενυδρεία - μάλλον οι βάσεις τους - είναι πολύ ρατσιστικές ως προς το ύψος. Να πω ότι έχω βάλει σκαλάκι για να μπορώ νακάνω τη δουλειά μου ή θα γελάσετε; |
|
||||
|
||||
![]()
Mια χαρα ειναι το χρωμα του. (αποψη μου)
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ για την εμψύχωση!
![]() ¶μα βάλω διαφορετικά είδη rasbora μαζί; Δηλαδή: Έχω ήδη 7 blue rasbora νομίζω λέγονται, (google η τρίτη φωτογραφία), και 2 κανονικότατα trigonostigma heteromorpha. Αν βάλω μέσα και μερικά trigonostigma espei ή μερικά trigonostigma hengeli (glowlight rasbora νομίζω) υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθεί πρόβλημα; Επίσης, τι φωτισμό να βάλω για φυτεμένο; Η βάση παίρνει 2 λάμπες T5 μέχρι 54w. Έχω και ανακλαστήρες. Τι λάμπες παίρνω; Sylvania Grolux, να τις κάνω ανάμεικτες; Μία ρόζουλί μία λευκή; Ή κίτρινη; |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω προσωπικα δεν τα ανακατευω.
Το ειχα δοκιμασει στην αρχη που ημουν κι εγω αχορταγος να παρατηρησω πολλα ειδη, αλλα τελικα ηταν και πολυ κιτς η ψαροσαλατα αλλα και δεν παρατηρησα σωστα τα ψαρια αφου δεν εδειχνα σωστη συμπεριφορα. Ετρεχα μετα να πιασω τα ψαρια, να τα ξεχωρισω. Ταλαιπωρια και για αυτα και για μενα. Για υβριδισμο μεταξυ τους δεν ξερω σιγουρα, αλλα δεν αποκλειεται να συμβει αν ειναι πολυ κοντινα τα ειδη. Ναι, αν πας σε grolux, βαλε μια aquastar ή οποια θελεις αναλογα την αποχρωση και την ενταση που θελεις στα φωτα. Δες κι αυτο http://saurama.aqua-web.org/index.htm
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Grolux+Aquastar φαίνεται ωραίο. Ίσως να προτιμούσα λίγο πιο ελαφρύ το φως. Αν συνδυάσω διαφορετικές εταιρείες; Μου αρέσει πολύ το φως που δίνει η Hagen Power Glo. Αν την συνδύαζα με την Grolux θα έδινε άσχημο φως άραγες; |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ο μονομάχος μου !!! | gordon | Παρουσιάσεις ενυδρείων με Bettas | 23 | 01-07-13 14:19 |
Ο μονομάχος μου | george1995 | Bettas | 14 | 01-09-10 15:34 |
Fin rot σε μονομάχο | Strahos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 15 | 13-03-06 04:22 |
sos Μονομάχοι | bakogiannisd | Bettas | 2 | 15-12-05 15:40 |
Μονομάχος με ..... τί ? | Μάγγος Θωμάς | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 21-10-05 13:36 |