|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Τωρα αμα λες οτι θα τον αγχωνει παιζει να το αποφυγω... |
|
||||
|
||||
![]()
Η εικασια* μου σχετικα με το moonlight ειναι πως πρεπει να ακολουθει τις πραγματικες φασεις της σεληνης και οχι οτι να ναι, διαφορετικα θα εχει αρνητικο αποτελεσμα.
*εικασια βεβαια, δεν εχει τη δυναμη να σταθει επιστημονικα γι αυτο και δε μπορω να τη χαρακτηρισω θεωρια, στηριζεται περισσοτερο σε "μυστικιστικες γνωσεις" σχετικα με την επιδραση της σεληνης στους ζωντανους οργανισμους Κατι που επαναλλαμβανω, αν και εχει καποιες ενδειξεις να ισχυει, προς το παρον δεν εχει αποδειχτει επιστημονικα ουτε ευσταθει, τουλαχιστο συμφωνα με οσα γνωριζουμε μεχρι τωρα, γνωριζουμε τα παντα ομως? Ισως οχι, ισως εμεις εχουμε γινει οσο αναισθητοι και δε μπορουμε να καταλαβουμε καποια πραγματα. Ισως με τις ακτινοβολιες μας και ολα τα "ομορφα" του "πολιτισμου" μας να εχουμε κανει ολα τα πλασματα αναισθητα και παλι να μην ευσταθει κατι απο αυτα... Ισως να μην ισχυε ποτε... ΙΣΩΣ και να ισχυει... Επειδη θεωρω πως οι υδροβιοι οργανισμοι ειναι πολυ πιο ευαισθητοι σε καποια πραγματα τα οποια σε μας παιρναναι σαν απλα ανουσια συμβαντα (εντελως απαρατηρητα συνηθως) θεωρω πως ΑΝ οντως παιζει κατι με την επιδραση της Σεληνης, οι οργανισμοι που το καταλαβαινουν περισσοτερο ειναι οι υδροβιοι
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Δεν θα μου φανει περιεργο αν πρεπει να λειτπυργουν συστηματα του τυπου moonlight κατω απο συγκεκριμενες προδιαγραφες και συμφωνα με την ημερολογιακη φαση της σεληνης... Ισως να πρεπει να προγραμματισω κατι τετοιο... Χμ... Μπηκα σε σκεψεις τωρα... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
συμφωνα με καποιους επιστημονες απο μια ερευνα που ειχα διαβασει δεν εχει αποδειχτει κατι τετοιο, αλλα αυτο δεν το εμποδιζει οντως να ισχυει. Αυτο για τα αγροτικα προιοντα δε το γνωριζω...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ο μονομάχος μου !!! | gordon | Παρουσιάσεις ενυδρείων με Bettas | 23 | 01-07-13 14:19 |
Ο μονομάχος μου | george1995 | Bettas | 14 | 01-09-10 15:34 |
Fin rot σε μονομάχο | Strahos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 15 | 13-03-06 04:22 |
sos Μονομάχοι | bakogiannisd | Bettas | 2 | 15-12-05 15:40 |
Μονομάχος με ..... τί ? | Μάγγος Θωμάς | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 21-10-05 13:36 |