|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Απλά μου ήρθαν τα πάνω κάτω...γιατί άλλα νόμιζα ότι είχα κι άλλα είχα Ξαναμέτρησα pH αυτή τη φορά με νερό που το ειχα σε ποτηρι μιση ωρα περίπου 7.2! "Να τ' αφησω??????"
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
|||
|
|||
![]()
Μικρότερη τιμή από αυτήν που μετράς αμέσως; Κάτι δεν πάει καλά. Η τιμή του Ph συνήθως αυξάνεται με την παραμονή στο ποτήρι γιατί μειώνεται το διαλυμένο Co2.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πόση ωρα να το αφησω??? - Μήπως να το μετρησω αυριο ή ειναι πολλές 12 ωρες?
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι, για σιγουριά άφησέ το αρκετές ώρες.
|
|
||||
|
||||
![]()
Εμένα σκέψου ήθελε περίπου στις 6 ώρες ,μπορεί και παραπάνω, για να μου δείξει το πραγματικό ph. (είτε στο βαρέλι προετοιμασίας με κυκλοφορητή είτε σε ποτήρι χωρίς κυκλοφορητή). ¶στο για καλό και για κακό για να σιγουρευτείς.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ok
Ξαναμετράω αυριο Ισως να φταιει αυτο Χιλια ευχαριστω για τον χρονο και τη βοηθεια! ------------------------- 4 ωρες το νερο σε ποτήρι, ξανακάνω μέτρηση του pH : 7,2! ![]() ¶λλη μια μέτρηση αύριο το πρωί...και μετά θα ψάξω για άλλα τεστ, μήπως κάτι γίνεται με τα δικά μου
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ChocolatePuma : 09-10-13 στις 22:39 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Αν καταφερεις να ανεβασεις το ph, παντως, με αυτες τις σκληροτητες ανετα στελνεις ενα βαρελακι την εβδομαδα στη Θεσσαλονικη για τα multies μου!
![]() Ξαναμετρησε και με αλλα τεστ ρε συ, κατι δεν κολλαει καλα στο ολο θεμα.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μετρήσεις Νερού & 1 Ερώτηση | TheMiltos21 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 15-06-13 16:16 |
νέα αρχή!!! μετρήσεις νερού | spirossd | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 16-08-10 00:02 |
R.O και μετρήσεις νερού | klaz | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 34 | 29-11-06 01:25 |
Χρήση RO και μετρήσεις νερού | gemini_str | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 29-12-04 03:16 |
Μετρήσεις νερού | gougouk | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 10-06-03 08:05 |