|
|
||||
|
||||
![]()
το εχει παρει καποιος ? Ολα δειχνουν πως αξιζει !!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Τον STC1000 εννοεις?
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
Πάντως τώρα που καθόμουν και μελετούσα τον κοντρολερ μου φάνηκε πολύ καλός και τον είδα τώρα γιατί τον αγόρασα με κλειστά μάτια όταν είδα το ποστ. τώρα σκέφτομαι πώς θα βάλω τα ανεμιστηράκια πάνω στο καπάκι. 2 είσοδος 1 έξοδος είναι καλά; Κι μια ερώτηση σχετικά με τα ανεμιστηράκια δεν χαλάνε από την υγρασία είναι στεγανά;
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Γενικα είμαι της άποψης να βάλεις όσα περισσότερα μπορείς Και να αποφυγεις τα μικρά. Από 80ρια και πάνω (το ελάχιστο 60αρια εφόσον δεν έχεις χώρο) Εξαρτάται βέβαια και απο τις διαστάσεις στο καπάκι κλπ Το καπάκι σου έχει κενά? Αν ναι, τότε δεν χρειάζεσαι έξοδο Απ την υγρασία άλλοτε χαλάνε...άλλοτε κρατάνε...ανάλογα τη μάρκα και την κινεζιά...που θα σου κάτσει ![]() Μια καλή επιλογή είναι τα konig http://www.skroutz.gr/s/2274062/Koni...AN23-80mm.html
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Παντως ενα τσεκ στο καλιμπρασιμα το χρειαζεται.
Ενας παλιος που εχω μου δειχνει 4.1C πιο ψηλα απο οτι ειναι η θερμοκρασια ![]() και δειχνει να ανεβαινει συνεχως η διαφορα, αφου περσυ εδειχνε 2.4 πιο ψηλα. (Γιαυτο οταν εβαζα το χερι μου μεσα στο ενυδρειο, γινοταν κασατο. ![]() Πρεπει να αλλαξω το probe οταν μπορεσω. Απο εκει υποψιαζομαι γινεται η πατατιά.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι μ' αυτόν δουλεύουν πολλοί από εδώ μέσα. Εγώ τον περιμένω, τον παρήγγειλα πριν κάποιες μέρες.
|
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σε τρια ενυδρεια εχω τους συγκεκριμενους controllers και ολα λειτουργουν μια χαρα.
|
||||
|
||||
![]()
Αν ειναι κοντα τα ενυδρεια, βαλε τους αισθητηρες τους σε ενα ενυδρειο και δες αν δειχνουν το ιδιο.
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ειναι για να γινει αυτο που λες, αλλα τα τσεκαρω με θερμομετρο που και που.
|
||||
|
||||
![]()
τι διαφορα εχουν τα Volt ? Ειδα πως εχει με 220v και με 110v .
|
|
||||
|
||||
![]()
στην Ελλάδα έχουμε 220v, τα 110v είναι για άλλες χώρες όπως η Αμερική αν δεν κάνω λάθος
|
|
||||
|
||||
![]()
Είναι για το Voltage που δουλεύει ο κοντρόλερ και όχι για τις συσκευές που θα συνδέσεις επάνω, υπάρχουν και με 12 Volt. Οι συνδέσεις είναι ρελέδες (δηλαδή διακόπτες, που δίνεις εσύ ρεύμα και αυτοί ανοίγουν και κλείνουν) και αντέχουν μέχρι 220V/10A (σύμφωνα με αυτά που λένε).
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα πάρεις αυτόν με τα 220 γιατι εδώ έχουμε 220 ή θα πάρεις με 12 και θα βάλεις μετασχηματιστεί να δουλέψει ο κοντρολερ. Οι συσκευες που θα συνδεσεις επάνω του
μπορει να είναι ΕΩΣ 220V/10A. Δηλαδή μπορέις να συνδέσεις έναν θερμαντήρα στα 220 και ανεμιστηρακια στα 12V. Πρόσεξε γιατί ίσως δεν κατάλαβες καλα, ο συγκεκριμένος κοντρολερ δεν δίνει ρευμα στις συσκευες, παιζει το ρόλο του αυτόματου διακοπτη, για να στο πω πιο απλα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ποια η διαφορα του αρχικου απο αυτο ?
περα απο την τιμη . http://www.ebay.com/itm/220V-Digital...item3f1abd8e33 |
|
||||
|
||||
![]()
Περα απο το σενσορα που ειναι μεταλλικος (πραγμα οχι και οτι καλυτερο) και οτι δεν εχει συσκευασια, δεν ειδα κατι που να μου τραβηξε την προσοχη.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
η διαφορά πως αυτός γράφει αυτο Current on Relay Contact:AC 5A/220V. ενώ αυτοι που είναι για ψύξη θέρμανση γράφουν αυτό Relay contact capacity: Cool 10A/250VAC;Heat 10A/250VAC; όπως αυτός http://www.ebay.com/itm/130964555441...84.m1439.l2649 απο τη φωτογραφία θα δείτε πως o ενας έχει work και set ενώ ο άλλος έχει cool και heat |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
stc-1000..δεν λειοτυργεί | gmaravelisvet | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 18 | 28-04-13 11:19 |
αλλαγη απο τ8 σε λαμπες οικονομίας 220V αξιζει??? | kingrim | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 24-08-10 23:08 |