|
|
||||
|
||||
![]()
και φωτογραφίες του ενυδρείου που θα μπουν σύντομα. Οι διαστάσεις είναι 70x40x40 και κολλήθηκε σήμερα το πρωί. Το εν λόγο ενθδρείο προοριζόταν για sump που τελικά δεν έγινε.Το τζάμι είναι 6αρι και είναι χωρίς κόντρες. Λέτε να χρειάζεται να μπουν; Η στήλη του νερού υπολογίζω ότι θα είναι 30 εκατοστά γιατί λεω να βάλω 10 εκατοστά άμμο για να σκάβουν με την ησυχία τους!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σήμερα έγινε αναβάθμιση και τα ψαράκια μπήκαν στο 85αρι. Μερικές φωτογραφίες από το νέο ενυδρείο. Και μάλλον πρέπει να αλλάξει και ο τίτλος από 50 λίτρα με μούλτι σε 85 λίτρα με μούλτι
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραιο!!!
Να ρωτήσω κάτι χαζό. Βλέπω πως αρχικά όλα τα κοχύλια ειναι γυρισμένα ανάποδα με το άνοιγμα προς τα πάνω Στην πορεία, κάθε κοχύλι που γυρίζει (κανονικά) λογω των σκαψιμάτων, το ξαναγυρνάς πάλι ανάποδα?
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
Να σου πω, εγώ τα βάζω όλα ανάποδα για να μπορέσουν να επιλέξουν. Από ΄κει και πέρα δεν ξαναπειράζω τίποτα! Βέβαια δεν ξέρω τι κάνουν και άλλα παιδιά που έχουν ίδια ψαράκια. Να ΄ξερες πόσα ξέχωσα από την άμμο για να τα βάλω στο νεο ενυδρείο!
|
|
||||
|
||||
![]()
Οπως και να τα βαλεις, ακομα και στα τζαμια με σιλικονη να τα κολλησεις, θα βρουν αυτα τροπο να τα βαλουν εκει που θελουν, οπως θελουν. Οποτε δεν ειναι θεμα ανησυχιας.
|
||||
|
||||
![]()
Ποια ανησυχία άστα να κάνουν δουλειά τους. Είμαι περίεργος πως θα διαμορφώσουν αυτό το ενυδρείο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θα βρεθεις μπροστα σε μεγαλες εκπληξεις σε λιγο καιρο
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τροφή για multies | silve992 | Διατροφή | 6 | 17-04-13 16:38 |
multies και υπόστρωμα | stydio | Tanganyika | 10 | 24-03-13 19:18 |
60l multies | scooby14 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 5 | 01-03-13 18:54 |
Multies με....? | billos95 | Tanganyika | 7 | 29-11-11 23:11 |
multies και φυτα | gangrel | Malawi | 3 | 03-04-07 21:13 |