50 λίτρα με multies
4 Συνημμένο(α)
Πληροφορίες
Διαστάσεις: 50x30x35 Όγκος: 50 λίτρα περίπου Κατηγορία: LAKE TANGANYIKA Φυτά: Anubias nana, Anubias congensis Ψάρια / Άλλα είδη: 4 Neolamprologus Multifasciatus 1M 3F πιστεύω Διακοσμητικά υλικά: Λευκή χαλαζιακή άμμος (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο: Μαύρο χαρτόνι Φωτισμός: 1x15w daylight Διάρκεια φωτισμού: 8 ώρες Φιλτράρισμα: EHEIM aquacompact60 Θερμοστάτης: Eheim jager 75w Λίπανση: Παροχή CO2: Παράμετροι: pH: Γενική σκληρότητα (GH): Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): Αμμωνία (ΝΗ3): Νιτρώδη (ΝΟ2): Νιτρικά (ΝΟ3): Αλλαγές νερού: 30% κάθε εβδομάδα Θερμοκρασία: 25 βαθμοί Άλλες πληροφορίες: Το ενυδρείο στήθηκε πριν τρεις μέρες που αποφάσισα ότι θα μπουν κοχυλόψαρα. Το φίλτρο είχε στρωθεί ήδη. Τα ψαράκια μπήκαν χθες Φωτογραφία: __________________ |
και ένα βίντεο από χθες που μπήκαν στο ενυδρείο
http://www.youtube.com/watch?v=pmiiGfnOJBE |
Αντε καλες γεννες! :p
Παρατηρηση: αν δεν θελεις να εχεις γρηγορα αλγες (που θα εμφανιστουν ετσι κι αλλιως), μειωσε λιγο τη φωτοπεριοδο. |
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
|
να σου ζησουν φιλαρακι!!!:D+-8
|
Εσυ αποφασιζεις. Απλα να σου πω στο δικο μου εχω 6 ωρες και 14w σε 60 λιτρα. Υποψια αλγης υπαρχει, αλλα ελαχιστη προς το παρον. Στο μελλον θα δειξει, εφοσον η αλγη θα εμφανιστει θελω δε θελω, οπως και σε ολα τα αφρικανικα ενυδρεια. Το ενυδρειο τρεχει κανενα 4μηνο, παντως.
Οτι και να κανεις, να το κανεις πολυ σταδιακα. Ενα τεταρτο μειωση ανα 3 ημερες ειναι καλα, νομιζω. |
Ωραίο φίλε μπράβο σου..
|
Σας ευχαριστώ παιδιά!
Οκ την φωτοπερίοδο θα την μειώσω αλλά δεν ξέρω εάν θα έχω πρόβλημα όταν σβήνει το φως, που θα συνεχίσει να παίρνει φως από τα άλλα δυο ενυδρεία που βρίσκονται στον ίδιο χώρο! :confused: Φαντάσου 432w το 370αρι και 80w το 125αρι σύνολο 512w. Η αντανάκλαση είναι αρκετά μεγάλη εάν αναλογιστείς ότι το δωμάτιο είναι 7 τετραγωνικά περίπου. |
Παράθεση:
Παντως αυτο αριστερα φαινεται για αρσενικο σε τελικο μεγεθος, αν συγκρινω με τα δικα μου, τα οποια δεν ειναι ακομα πληρως ανεπτυγμενα. ------------------------- Αν δεν χτυπαει το φως τοσο πολυ πανω τους, δε νομιζω να εχουν προβλημα. Και εγω στο δωματιο εχω ανοιχτο φως οταν κλεινει στο ενυδρειο. Αρκει να μην ειναι τοσο εντονο, ωστε να τα ενοχλει. Θα το δεις στην πορεια. |
Παράθεση:
|
Θα αλλαξουν πολλα κοχυλια με τον καιρο, θα τα δοκιμασουν ολα :D
Θα σε συνηθισουν, παντως, αρκει να κυκλοφορεις στο χωρο. Τα δικα μου κοβουν βολτες οταν με βλεπουν. |
Έντονο φως εάν το χτυπάει θα είναι από το 370αρι και αυτό επειδή μοιράζονται την ίδια βάση και είναι από την δεξιά μεριά του ενυδρείου. Αυτό βέβαια μπορώ να το λύσω βάζοντας και από δεξιά ένα μαύρο χαρτόνι.
|
Κατι τετοιο θα κανεις και θα ειναι μια χαρα τα ψαρακια.
|
Παράθεση:
Πότε θα με χωρίσει η γυναίκα μου δεν ξέρω :smt091:rolleyes: |
Ε τοτε σε λιγο θα τα βλεπεις με τα μουτρα κολλημενα στα τζαμια.
Μην ανησυχεις, θα κανουμε συλλογο οταν μας πεταξουν ολους εξω οι γυναικες μας! :D |
Παράθεση:
Πάντως εγώ προσπαθώ να της ρίξω στάχτη στα μάτια πηγαίνοντάς την διακοπές στην Λευκάδα :D:D:D |
'Ομορφο και περιποιημένο (να δω πως θα στο σκάψουν σε λίγο :D:D).
Να το χαίρεσαι. |
Παράθεση:
|
καλο καλο υπεροχο +-8+-8
|
Τι εκανες παλι ρε φιλε :smt038
|
Παράθεση:
|
πολύ όμορφο ενυδρείο, να τα χαίρεσαι :)
το αρσενικό γίνεται σχεδόν διπλάσιο από τα θηλυκό, οπότε λογικά έχεις χαρέμι. είναι ατρόμητα ψαράκια, τα δικά μου δε φοβούνται ούτε κατά την αλλαγή νερού, σε αντίθεση με τα κάλβους που έχω στο ίδιο ενυδρείο και είναι μεγάλοι χέστες :D το αρσενικό μου και πλέον και τα υπόλοιπα τσαμπουκαλέονται στα πολύ μεγαλύτερα κάλβους όταν μπαίνουν στην περιοχή τους. είναι απίστευτο θέαμα... |
πολυ ωραιο. αυτα τα μουλτι εχουν το ιδιο μηκος με τα γκαπι οταν ειναι ενηλικα?
|
Τα αρσενικα φτανουν στα 4-5 εκατοστα και τα θυληκα στα 2.5-3.
|
Παράθεση:
|
Ποσα λιτρα ειναι το ενυδρειο? Ελπιζω να μη θελεις να τα βαλεις μαζι με guppies :rolleyes:
|
Να σου ζησουν και καλες αναπαραγωγες!
|
Παράθεση:
|
5 Συνημμένο(α)
Μερικές φώτο με το ενυδρείο διαμορφωμένο σύμφωνα με τα πρότυπα των multies! :D:D:D
|
πολυ ωραιο το ενυδρειακι σου!!!να τα χαιρεσαι!καλες γεννες!!!
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 09:39. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board