|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Το νερο της βρυσης ειναι πιο μαλακο δηλαδη, ή απλα το νερο του ενυδρειου ειναι πιο μαλακο?
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν το νερό του ενυδρείου είναι 8.4, το νερό της βρύσης 7,8. Και νόμιζα ότι κάτι μου ανέβαζε το ph. Κάνω κάποια τεστ όλα πηγαίνουν καλά και λέω αφού έχω νερό στο δοχείο προετοιμασίας κάτσε να πάρω ένα δείγμα και βγήκε και σ'αυτο 8,4. Οι χρωματικές διαφορές είναι ξεκάθαρες.
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι δοχειο εχεις? Απο τα κοκκινα για τροφιμα?
Με κατι πρεπει να ερχεται σε επαφη το νερο για να ανεβαινει το ph.
|
||||
|
||||
![]()
Ναι αυτό έχω. το θέμα είναι ότι το νερό του ενυδρείου δεν μπήκε από το δοχείο ποτέ(πρώτη φορά το χρησιμοποιώ) και είναι 8.4. και στο δοχείο τροφίμων πάλι το ίδιο που πρώτη φορά το χρησιμοποιώ. πάω να τρελαθώ γιατί δεν βρίσκω την αιτία.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ριξε λιγο βρασμενο νερο στο δοχειο, καθαρισε το καλα με ενα καθαρο σφουγγαρακι και μετα ξαναβαζεις νερο, βλεποντας αν εχει αλλαξει τιποτα. Δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο περα απο το να εχει κατι το δοχειο.
|
||||
|
||||
![]()
Και όσον αφορά το ενυδρείο; γιατί αφού το νερό του ενυδρείου δεν έχει περάσει από το δοχείο και παρ'ολα αυτά έχουν ακριβώς το ίδιο ph; Γιατί το σκέφτηκα αυτό που λες και το άδειασα εχθές το ξέπλυνα(βέβαια δεν σκέφτηκα με βραστό νερό) και το ξανά γέμισα. 20λεπτά αφού το ξανά γέμισα έκανα το τεστ και το ph ήταν στο 7.8 και σήμερα επανέλαβα το τεστ και ήταν στο 8,4.
|
|
||||
|
||||
![]()
Κυκλοφορια στο βαρελι εχεις?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μετά από κάποια χρόνια επιστρέφω! | nkmyrtos | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 26 | 13-03-12 16:59 |
αναπλήρωση by stathis upgrade μετά απο χρόνια! | gfdimopo | Λοιπός εξοπλισμός | 1 | 24-06-11 19:08 |
Βιοτοπικό Malawi μετά 3χρόνια | melisg | Malawi | 16 | 26-10-10 13:32 |
Πράσινο μετά απο 21 χρόνια | sarpijk | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 6 | 06-08-10 11:08 |
μετά το ξεκίνημα τι | KOKOBAS | Γλυκό νερό - Γενικά | 21 | 22-08-08 13:00 |