|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Και κοιτα να το βγαλεις 7.8, γιατι θα μας τρελανεις
![]()
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχα κι εγώ αυτό θέλω πίστεψε με, περιμένω να περάσει η ώρα να κάνω μετρήσεις.
|
|
||||
|
||||
![]()
οκ, αρα το νερο σου ειναι 8,4...
Η μετρηση που παιρνεις αμεσα οταν τρεχει απο τη βρυση επηρρεαζεται απο καποια γκαζια (συνηθως co2) που μετα απο λιγη ωρα -η ωρες- εξατμηζονται και σου δειχνουν την πραγματικη μετρηση
|
||||
|
||||
![]()
Κακό αυτό γιατί το ph μου είναι αρκετά υψηλό. Κανέναν τρόπο να το ρίξω χωρίς α/ο; γιατί έχω διαβάσει διάφορα αλλά έχω μπερδευτεί.
|
|
||||
|
||||
![]()
σκληροτητες?
|
||||
|
||||
![]()
Δεν την ξέρω γιατί το api master kit δεν είχε μέσα για σκληρότητες. Έχω σκοπό να προμηθευτώ αλλά αυτή την στιγμή είναι λίγο δύσκολο. Αλλά φαντάζομαι υψηλές γιατί δεν έχουμε και το καλυτερο νερό εδώ πέρα.
|
|
||||
|
||||
![]()
οκ, μην πολυασχολεισαι τοτε με το ph μεχρι να βρεις τροπο να μετρησεις τις σκληροτητες σου.
Η Api βγαζει οικονομικη συσκευασια 2 σε ενα που εχει τεστακι και για Kh και για Gh
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μετά από κάποια χρόνια επιστρέφω! | nkmyrtos | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 26 | 13-03-12 16:59 |
αναπλήρωση by stathis upgrade μετά απο χρόνια! | gfdimopo | Λοιπός εξοπλισμός | 1 | 24-06-11 19:08 |
Βιοτοπικό Malawi μετά 3χρόνια | melisg | Malawi | 16 | 26-10-10 13:32 |
Πράσινο μετά απο 21 χρόνια | sarpijk | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 6 | 06-08-10 11:08 |
μετά το ξεκίνημα τι | KOKOBAS | Γλυκό νερό - Γενικά | 21 | 22-08-08 13:00 |