|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
1- Σου το φορτωσε. Δεν θα το χρησιμοποιουσα και θα το πηγαινα πισω. Το ενυδρειο δεν στρωνει με τα μαγικα μπουκαλακια. Διαβασε εδω για να καταλαβεις τι γινεται και εδω για στρωσιμο με αμμωνια ή εδω για να παρεις μπολι απο στρωμενο ενυδρειο.
2- Αντιχλωριο. Το χρειαζεσαι. Την επομενη φορα παρε το prime της seachem. 3-Σου το φορτωσε επισης. Μην το βαλεις καν, πηγαινε το πισω αν δεν το ανοιξες. Μονο προβληματα στα ψαρια σου μπορει να προκαλεσουν τετοια προϊοντα. 4. Για τη ληξη των τεστ της api διαβασε εδω. Ληγμενα τεστ δεν ειναι αξιοπιστα. 5. Καλα εισαι. 6. Το νερο απο το πηγαδι ξερεις τι μπορει να εχει μεσα? Ειναι ποσιμο? Εισαι σιγουρος οτι δεν υπαρχει καμι πιθανοτητα να εχει καποιο χημικο? Απο τη βρυση θα εβαζα χωρις δευτερη σκεψη. Καλυτερα να ρωτας αν χρειαζεσαι κατι παραπανω, γιατι απο το καταστημα θα φυγεις ξανα με ενα σωρο αχρηστα πραγματα, ενω μπορουσες να ξοδεψεις τα χρηματα σου σε χρησιμα.
|
||||
|
||||
![]()
Το Ν.1 το έχω ήδη ανοίξει και το είχα βάλει σε ένα 60λιτρο ενυδρείο οπότε δεν μπορώ να το επιστρέψω.
Το Ν.3 το έχω κλειστό οπότε επιστρέφετε ![]() Το Ν.4 έχουν ήδη λήξει οπότε τα πετάω και χρησιμοποιώ τα καινούργια που πήρα εχθές ![]() Το νερό του πηγαδιού δεν είναι πόσιμο οπότε άκυρο για να το χρησιμοποιήσω. Ακολουθώ την περπατημένη νερό βρύσης ![]() Ξαναδιάβασα τα πόστ που μου είπες για το στρώσιμο του ενυδρείου (κάθε φορά που τα διαβάσω τα καταλαβαίνω ακόμα περισσότερο), απλά για επιβεβαίωση πρέπει να πάω στο φαρμακείο να αγοράσω αμμωνία???Πως θα το ζητήσω?κάτι έλεγε μέσα στο ποστ για διαφορα διαλύμματα 6% 10% 30% κλπ ποιό απολα τα διαλύμματα πρέπει να ζητήσω? Συγχωρέστε με αν επαναλαμβάνομαι αλλά καθημερινά μαθαίνω ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καθαρη αμμωνια θα ζητησεις, χωρις προσθετα. Το ποσοστο του διαλυματος δεν εχει και μεγαλη σημασια, απλα αν παρεις το μεγαλυτερο, θα βαλεις λιγοτερο προϊον. Μην ανησυχεις, ακομα και παραπανω να ριξεις, δεν υπαρχει θεμα, αφου δεν θα εχεις ζωντανους οργανισμους μεσα.
Το νερο απο το πηγαδι, μονο για να πλενεις τα ποδια σου, μακρια απο το ενυδρειο ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Έχω πάει σε 2 Petshop ένα τον ωκεανό στην βουλιαγμένης και εχθές πήγα σε ένα το myaquarium στην χαμοστέρνας 14.
nazgul Το νερο απο το πηγαδι, μονο για να πλενεις τα ποδια σου, μακρια απο το ενυδρειο ![]() Το οτι έχουν εμφανιστεί στα πόδια μου άλγεις είναι ανησυχητικό λες? ![]() kgf12345 υποψιν οτι εχεις παντα τη δυνατοτητα να μπολιασεις.το στρωσιμο γινεται αμεσα ετσι.αν δεν εχεις ψαρια μεσα ομως και δεν βιαζεσαι,δεν ειναι κακο να το κανεις με τον "παραδοσιακο" τροπο.θα καταλαβεις καλυτερα τα περι κυκλου του αζωτου ετσι ![]() Ψάρια δεν έχω μέσα στο ενυδρείο και ούτε βιάζομαι να το στήσω, το θέμα μου είναι να μάθω τα μυστικά του χόμπυ και όχι να κάνω κάτι βιαστικά ![]() Μήπως ξέρετε που μπορώ να βρώ καινούργιες βεντούζες για τον θερμοστάτη γιατι οι παλιές έχουν σκληρυνει και δεν κολλάνε? kgf12345 αν τοχεις ανοιξει και δεν μπορεις να το επιστρεψεις,χρησιμοποιησε το οσο το εχεις. Ναι το έχω ανοίξει, μήπως ξέρεις πως μπορώ να το χρησιμοποιήσω? αν βάλω αυτά τα βακτήριδια αλλάζει κάτι? Η αμμωνία συνεχίζει και χρειάζεται σωστά? Δεν με νοιάζει να μην το χρησημοποιήσω αν ειναι να τα κάνω μπάχαλο ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
παντως αν θες να βαλεις δεν θα κανεις κακο. γραφει οτι περιεχει βακτηρια,αλλα αυτο που βλεπω ειναι οτι κυριως βοηθαει στην διαλυση των οργανικων.και ετσι εμμεσα,βοηθαει το στρωσιμο. εσυ οργανικα δεν εχεις προς το παρον,οποτε μαυτη τη λογικη δεν νομιζω οτι θα προσφερει κατι αλλο.ισως να γλυτωσεις κανα δυο μερες απτην ολη διαδικασια αλλα δεν πιστευω κατι παραπανω... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Στήσιμο νεου ενυδρείου με γαρίδες | Sandrea | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 27 | 28-09-12 16:27 |
Βοήθεια για στήσιμο ενυδρείου | silve992 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 134 | 24-09-12 12:19 |
βοήθεια για στήσιμο ενυδρείου | astrapcian | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 23-01-12 16:40 |
Βοήθεια στο στήσιμο ενυδρείου | loki21 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 07-09-10 17:25 |
Στήσιμο ενυδρείου - Βοήθεια! | Andrews | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 23-01-10 14:10 |