|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Έχω πάει σε 2 Petshop ένα τον ωκεανό στην βουλιαγμένης και εχθές πήγα σε ένα το myaquarium στην χαμοστέρνας 14.
nazgul Το νερο απο το πηγαδι, μονο για να πλενεις τα ποδια σου, μακρια απο το ενυδρειο ![]() Το οτι έχουν εμφανιστεί στα πόδια μου άλγεις είναι ανησυχητικό λες? ![]() kgf12345 υποψιν οτι εχεις παντα τη δυνατοτητα να μπολιασεις.το στρωσιμο γινεται αμεσα ετσι.αν δεν εχεις ψαρια μεσα ομως και δεν βιαζεσαι,δεν ειναι κακο να το κανεις με τον "παραδοσιακο" τροπο.θα καταλαβεις καλυτερα τα περι κυκλου του αζωτου ετσι ![]() Ψάρια δεν έχω μέσα στο ενυδρείο και ούτε βιάζομαι να το στήσω, το θέμα μου είναι να μάθω τα μυστικά του χόμπυ και όχι να κάνω κάτι βιαστικά ![]() Μήπως ξέρετε που μπορώ να βρώ καινούργιες βεντούζες για τον θερμοστάτη γιατι οι παλιές έχουν σκληρυνει και δεν κολλάνε? kgf12345 αν τοχεις ανοιξει και δεν μπορεις να το επιστρεψεις,χρησιμοποιησε το οσο το εχεις. Ναι το έχω ανοίξει, μήπως ξέρεις πως μπορώ να το χρησιμοποιήσω? αν βάλω αυτά τα βακτήριδια αλλάζει κάτι? Η αμμωνία συνεχίζει και χρειάζεται σωστά? Δεν με νοιάζει να μην το χρησημοποιήσω αν ειναι να τα κάνω μπάχαλο ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
παντως αν θες να βαλεις δεν θα κανεις κακο. γραφει οτι περιεχει βακτηρια,αλλα αυτο που βλεπω ειναι οτι κυριως βοηθαει στην διαλυση των οργανικων.και ετσι εμμεσα,βοηθαει το στρωσιμο. εσυ οργανικα δεν εχεις προς το παρον,οποτε μαυτη τη λογικη δεν νομιζω οτι θα προσφερει κατι αλλο.ισως να γλυτωσεις κανα δυο μερες απτην ολη διαδικασια αλλα δεν πιστευω κατι παραπανω... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Στήσιμο νεου ενυδρείου με γαρίδες | Sandrea | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 27 | 28-09-12 16:27 |
Βοήθεια για στήσιμο ενυδρείου | silve992 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 134 | 24-09-12 12:19 |
βοήθεια για στήσιμο ενυδρείου | astrapcian | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 23-01-12 16:40 |
Βοήθεια στο στήσιμο ενυδρείου | loki21 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 07-09-10 17:25 |
Στήσιμο ενυδρείου - Βοήθεια! | Andrews | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 23-01-10 14:10 |