|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μαλλον θα προτιμουσα να κραταγα το γομαρι που το εχω και χρονια, και θα εδινα τα οσκαρ ------------------------- Παράθεση:
Ας ησουν λιγο πιο διακριτικος (εστω και με χιουμορ) αν ηθελες να πεις τις δικες σου .... παπατζες ![]() Το πολυ πολυ να γραφοταν διαφωνια με αντεπιχείρηματα. Υγιής και χρησιμη για τον αναγνωστη συζητηση. Αν παρ'ολα αυτα στην επεφταν χωρις να εχεις προκαλεσει, θα ειχες μετα ολα τα δικια.
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 26-09-13 στις 18:35 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Εμένα με ενόχλησε αυτη ή λέξη, ειμαι ψεύτης, απατεώνας ή αναξιόπιστος.Στον αλέκο παέι αυτό.
παπατζής ο [papadzís] Ο8 θηλ. παπατζού [papadzú] Ο37 στη σημ. 1 : 1. αυτός που παίζει το παράνομο παιχνίδι παπάςII3: H αστυνομία συνέλαβε δύο παπατζήδες. 2. (μτφ.) απατεώνας, αναξιόπιστος, ψεύτης: Έμπλεξε με κάτι παπατζήδες και του ΄φαγαν όλα τα λεφτά. [παπ(άς)II3 -ατζής· παπατζ(ής) -ού]
|
||||
|
||||
![]()
βρε slight> για να ξεφυγουμε -μα εντελως...- λιγο, τωρα καταλαβα οτι στο avatar σου ειναι σαυριτσα... μερχρι τωρα νομιζα πως ειναι αρνι σε χασαπικο (ειχα ομως τακτ και δεν το σχολιασα
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Το πρόβλημα σου ειναι το άβαταρ αλλά όχι να σε προσβάλουν.
Κλείνω εδω μη το χαλάμε το θέμα.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
δε καταλαβαινω γιατι εχεις χαλαστει τοσο... Προσωπικα δεν εχω κανενα προβλημα. Εχω δει ηδη δειγμα του αλεκου εδω μεσα παλαιοτερα (σ εκεινη την τρυφερη συζητηση με τα ταισματα) και αδιαφορω εντελως για το αν θα με προσβαλε, η μαλλον θα εννοιωθα περιεργα -οτι κατι δεν παει καλα με μενα- αν ξαφνικα εβλεπα να συμφωνει με τα λεγομενα μου και να ελεγε τα καλυτερα λογια για μενα ![]() Απο την αλλη εχω μαθει να κραταω και μια πισινη γιατι μου εχει τυχει αρκετες φορες να εχω λαθος εντυπωση για ατομα μεσα απο καποιο φορουμ και οταν γνωριστηκαμε προσωπικα γιναμε τα καλυτερα φιλαρακια Τεσπα, αυτο με το αβαταρ παντως το ειπα σοβαρα (δε φημιζομαι ουτε για τελεια παρατηρητικοτητα ουτε για την οραση μου)
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Λίτρα ανά ώρα | PanosP | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 30-12-10 12:34 |
7 λίτρα | prospathw | Γλυκό νερό - Γενικά | 36 | 01-03-10 16:40 |
Σε τί λίτρα? | kokbeast | Malawi | 4 | 14-07-09 22:54 |
Μεταφορά από 80 λίτρα σε 180 λίτρα | binational | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 25-10-06 23:04 |