Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Επιστροφή   Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου > Γλυκό Νερό - Γενικά > Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων

Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο!

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 26-09-13, 18:35
Το avatar του χρήστη delta66
delta66 Ο χρήστης delta66 δεν είναι συνδεδεμένος
Professor

Περιοχή: Αθηνα
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από delta66 Εμφάνιση μηνυμάτων
Εγω με ενα "παρατημενο" ενυδρειο 170 χ 45 χ 55 στην Αθηνα/Πειραια, που εχει μεσα ενα δολοφονο και δυο μικρα οσκαρ, θα εκανα τα εξης.
Θα εδινα το δολοφονο.
Ααα ξεχασα.
Μαλλον θα προτιμουσα να κραταγα το γομαρι που το εχω και χρονια, και θα εδινα τα οσκαρ
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Alekos Εμφάνιση μηνυμάτων
μα συγνώμη κιόλας,εδώ μέσα γράφουμε ότι γράφουμε για τσαμπουκάδες ή λέμε τη γνώμη μας?συγνώμη κύριοι αλλά δεν έγραψα για να γράψω ούτε προσπάθησα να σας βάλω κάτι στο κεφάλι σας!αυτά που λέω είναι απόλυτα στο χώρο των μεγάλων ψαριών,δεν είναι ούτε χρυσόψαρα ούτε ζωοτόκα ούτε γαρίδες!και το ξαναείπα:δεν γράφω σε ποστ για κανένα άλλο είδος εκτός από ψάρια μεγάλα όπως έχει ο σόφος ή σε θυρευτές αν αναρτήσει κανείς !από το 2010 δεν έχω δώσει το παραμικρό δικαίωμα και ότι και να πείτε το ΑΚΟΥΩ & ΤΟ ΣΚΕΥΤΟΜΑΙ!αλλά πολύ ειρωνία ρε παιδιά μα πάρα πολύ!
Συγμνωμη Αλεκο αλλα νομιζω εσυ το ξεκινησες με τα "τραλαλουμ" τις "παπατζες" των αλλων.
Ας ησουν λιγο πιο διακριτικος (εστω και με χιουμορ) αν ηθελες να πεις τις δικες σου .... παπατζες και να περασουν χωρις αυτα τα σχολια.
Το πολυ πολυ να γραφοταν διαφωνια με αντεπιχείρηματα. Υγιής και χρησιμη για τον αναγνωστη συζητηση.
Αν παρ'ολα αυτα στην επεφταν χωρις να εχεις προκαλεσει, θα ειχες μετα ολα τα δικια.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 26-09-13 στις 18:35 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-09-13, 18:41
Το avatar του χρήστη slight
slight Ο χρήστης slight δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Κορυδαλλός
Προεπιλογή

Εμένα με ενόχλησε αυτη ή λέξη, ειμαι ψεύτης, απατεώνας ή αναξιόπιστος.Στον αλέκο παέι αυτό.

παπατζής ο [papadzís] Ο8 θηλ. παπατζού [papadzú] Ο37 στη σημ. 1 : 1. αυτός που παίζει το παράνομο παιχνίδι παπάςII3: H αστυνομία συνέλαβε δύο παπατζήδες. 2. (μτφ.) απατεώνας, αναξιόπιστος, ψεύτης: Έμπλεξε με κάτι παπατζήδες και του ΄φαγαν όλα τα λεφτά. [παπ(άς)II3 -ατζής· παπατζ(ής) -ού]

αἰδώς Ἀργεῖοι· νν ρκιον πολέσθαι
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-09-13, 18:50
Το avatar του χρήστη Nick74
Nick74 Ο χρήστης Nick74 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Περαμα
Προεπιλογή

βρε slight> για να ξεφυγουμε -μα εντελως...- λιγο, τωρα καταλαβα οτι στο avatar σου ειναι σαυριτσα... μερχρι τωρα νομιζα πως ειναι αρνι σε χασαπικο (ειχα ομως τακτ και δεν το σχολιασα)

Βγαλτε τους μονομαχους απο τις γυαλες και τα δεκαλιτρα και βαλτε μεσα τον petshop-ά που σας το προτεινε.
Γλυφτες ΔΕΝ υπαρχουν (λετε ο Αμαζονιος να εχει τζάμια) ? Και τα γατοψαρα ειναι κανονικα ψαρια κι οχι καθαριστες, οποιος θελει καθαριστρια, εχει στη Χρυση Ευκαιρια
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-09-13, 19:03
Το avatar του χρήστη slight
slight Ο χρήστης slight δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Κορυδαλλός
Προεπιλογή

Το πρόβλημα σου ειναι το άβαταρ αλλά όχι να σε προσβάλουν.
Κλείνω εδω μη το χαλάμε το θέμα.

αἰδώς Ἀργεῖοι· νν ρκιον πολέσθαι
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-09-13, 19:49
Το avatar του χρήστη Nick74
Nick74 Ο χρήστης Nick74 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Περαμα
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από slight Εμφάνιση μηνυμάτων
Το πρόβλημα σου ειναι το άβαταρ αλλά όχι να σε προσβάλουν.
Κλείνω εδω μη το χαλάμε το θέμα.

δε καταλαβαινω γιατι εχεις χαλαστει τοσο... Προσωπικα δεν εχω κανενα προβλημα.
Εχω δει ηδη δειγμα του αλεκου εδω μεσα παλαιοτερα (σ εκεινη την τρυφερη συζητηση με τα ταισματα) και αδιαφορω εντελως για το αν θα με προσβαλε, η μαλλον θα εννοιωθα περιεργα -οτι κατι δεν παει καλα με μενα- αν ξαφνικα εβλεπα να συμφωνει με τα λεγομενα μου και να ελεγε τα καλυτερα λογια για μενα

Απο την αλλη εχω μαθει να κραταω και μια πισινη γιατι μου εχει τυχει αρκετες φορες να εχω λαθος εντυπωση για ατομα μεσα απο καποιο φορουμ και οταν γνωριστηκαμε προσωπικα γιναμε τα καλυτερα φιλαρακια

Τεσπα, αυτο με το αβαταρ παντως το ειπα σοβαρα (δε φημιζομαι ουτε για τελεια παρατηρητικοτητα ουτε για την οραση μου)

Βγαλτε τους μονομαχους απο τις γυαλες και τα δεκαλιτρα και βαλτε μεσα τον petshop-ά που σας το προτεινε.
Γλυφτες ΔΕΝ υπαρχουν (λετε ο Αμαζονιος να εχει τζάμια) ? Και τα γατοψαρα ειναι κανονικα ψαρια κι οχι καθαριστες, οποιος θελει καθαριστρια, εχει στη Χρυση Ευκαιρια
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Δικαιώματα - Επιλογές