|
|
|||
|
|||
![]()
Ανετα!Μη σου πω οτι ειναι μεγαλο σκεφτομαι να ριξω και ακομα εναν.
|
|
|||
|
|||
![]()
μη λες τετοια, γιατι προβλεπω να γινεται 10σελιδο το θεμα σου.
τα 30 λιτρα ειναι πολυ λιγα λιτρα για αρχαριο. ξεκινα το διαβασμα και μην προσθετεις και αλλα ζωντανα στο ενυδρειο. χωρις να θελω να σε στεναχωρησω, θα ξυπνησεις ενα πρωι και θα τα δεις τουμπανιασμενα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() +10 |
|
||||
|
||||
![]()
Αν είναι clarkii θα αραιώσουν από μόνοι τους...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Απο την αλλη, για το τι θα κανεις, η επιλογη ειναι δικη σου. Μπορεις να συνεχισεις στο δρομο σου νομιζοντας οτι κανεις το σωστο, αγνοωντας καποιους που προφανως θελουν να σε βαλουν στο σωστο τροπο σκεψης, ή απλα να περιμενεις τη φυση να βρει το δρομο της, που σε καποιες περιπτωσεις ειναι απλα μονοδρομος. Καλη συνεχεια απο εμενα.
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Και ιδού το κιχλιδοενυδρείο μου μετά απο πολύ κόπο και χρόνο.Περιμενω γνώμες
|
|
||||
|
||||
![]()
Και νομίζεις θα γλυτώσεις με μια φωτο?
![]() Για κάνε μια σωστή παρουσίαση για να σου πούμε και γνώμες ![]() http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=42399 |
|
|||
|
|||
![]()
Το βράδυ που θα είμαι σπίτι θα έχεις όλες τις ντιτέιλς!
Φαινομενικά τουλάχιστον είναι καλό; |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Αλλα δεν γινεται διαφορετικα γιατι εχω και το 120λιτρο με τις κιχλιδες και μπλεξαμε.Τι να τους κανω να τους φαω ή να παω να παρω κι ΄ αλλο ενυδρειο? Αναγκαιο κακο λοιπον το 30λιτρο με τους αστακους. Οταν πας σε μαγαζι και εισαι πρωταρα και σου προτεινουν το 30λιτρο για 2 αστακους σου λενε ¨ανετα¨! Που να ηξερα...... |
|
||||
|
||||
![]()
Ετσι καλα τα λες, γιατι το post σου δε μου φανηκε και πολυ ειρωνικο, αλλα σαν να το εννοουσες.
Για τα υπολοιπα, το παθημα μπορει να γινει μαθημα καποια στιγμη και εναυσμα για διαβασμα, ωστε να μη χρειαζεται να ακους αποψεις που ισως δε στηριζονται πουθενα.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
νεος στο χομπυ..! | MixalisS | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 10-05-12 00:48 |
νεος στο χομπυ | tomcc | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 1 | 19-04-12 20:47 |
Νεος στο χομπυ!!! | Gianniskaz | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 02-05-09 16:30 |
νεος στο χομπυ | poseidonbc | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 16-03-07 04:04 |