|
|
||||
|
||||
![]()
Αν είναι clarkii θα αραιώσουν από μόνοι τους...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Απο την αλλη, για το τι θα κανεις, η επιλογη ειναι δικη σου. Μπορεις να συνεχισεις στο δρομο σου νομιζοντας οτι κανεις το σωστο, αγνοωντας καποιους που προφανως θελουν να σε βαλουν στο σωστο τροπο σκεψης, ή απλα να περιμενεις τη φυση να βρει το δρομο της, που σε καποιες περιπτωσεις ειναι απλα μονοδρομος. Καλη συνεχεια απο εμενα.
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Και ιδού το κιχλιδοενυδρείο μου μετά απο πολύ κόπο και χρόνο.Περιμενω γνώμες
|
|
||||
|
||||
![]()
Και νομίζεις θα γλυτώσεις με μια φωτο?
![]() Για κάνε μια σωστή παρουσίαση για να σου πούμε και γνώμες ![]() http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=42399 |
|
|||
|
|||
![]()
Το βράδυ που θα είμαι σπίτι θα έχεις όλες τις ντιτέιλς!
Φαινομενικά τουλάχιστον είναι καλό; |
|
||||
|
||||
![]()
Η εικόνα μ' αρέσει πολύ
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Με μια πρωτη ματια, αν εξαιρεσεις καποιες πετρες στα δεξια που φαινονται επιφοβες, μια χαρα δειχνει. Αλλα τα φαινομενα μπορει να απατουν. Μπορει να εχεις βαλει καμια Frontoza μεσα και να μη φαινεται
![]() Α! Καλα ξεμπερδεματα με τον Κλεοβουλο τωρα! ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Διαστάσεις:100*40*30
Όγκος:120 Κατηγορία:κιχλιδες Φυτά:ανουμπια Ψάρια / ¶λλα είδη:demasoni-labidochromis Διακοσμητικά υλικά:ασβεστολιθικες πετρες (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο:μαυρο Φωτισμός:φθωριου 30w και blue led Διάρκεια φωτισμού:8 ωρες και βραδυ moon light Φιλτράρισμα:2 εσωτερικα Θερμοστάτης:eihem 150w Λίπανση:τι ειναι αυτο; Παροχή CO2:ναι Παράμετροι: pH:8,2 Γενική σκληρότητα (GH):δεν εχω Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):δεν εχω Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):δεν εχω Νιτρικά (ΝΟ3):0 Αλλαγές νερού:1 φορα την βδομαδα 25% Θερμοκρασία:26 ¶λλες πληροφορίες: Φωτογραφία: Αυτα εχω Κλεοβουλε ξερω οτι ειναι μικρο το ενυδρειο μου αλλα το μπατζετ μεχρι εκει εφτασε! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
νεος στο χομπυ..! | MixalisS | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 10-05-12 00:48 |
νεος στο χομπυ | tomcc | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 1 | 19-04-12 20:47 |
Νεος στο χομπυ!!! | Gianniskaz | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 02-05-09 16:30 |
νεος στο χομπυ | poseidonbc | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 16-03-07 04:04 |