|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τι ασθενεια και βρωμικα υλικα? δε χρησιμποιηθηκε ακομα, παρθενο και αστρωτο ειναι... απλως εμεινε στασιμο το νερο για κανα μηνα (μπορει και εναμισι)
|
||||
|
||||
![]()
οπως τοπες.
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εγω παντως θα το εκανα με ξυδι και νερο...
|
||||
|
||||
![]() γιατι ρε συ? το στασιμο νερο μπορει να αναπτυξει ενα σωρω παθογονα
|
||||
|
||||
![]()
Nαι δε λεω σιγουρα, ειδικα καλοκαιρι, αλλα μισο λιτρο χλωρινη??
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
καλε μισο λιτρο στα 50 ειναι 1% ...πολυ ειναι?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
κι ύστερα μου λες ότι είδες από κοντά και τον βιότοπο των betta! ![]() Σ' ένα απλά στάσιμο, αλλά καθαρό νερό (χωρίς οργανικά κατάλοιπα κλπ) ελάχιστες πιθανότητες υπάρχουν μέσα σ' ένα μήνα, να αναπτυχθούν παθογόνα, μύκητες κλπ που θα μπορούσαν να βλάψουν υγιή ψάρια. Στην περίπτωση σου εγώ θα ξέπλυνα απλά με φρέσκο νεράκι και τέλος ![]() νεκρός από καθαριότητα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Οκ καταλαβα, δε χρειαζεται κατι αλλο...
Τι σχεση εχει βρε Κλεοβουλε ο βουρκος που εχει ολη τη ζωη του πλανητη, με 5 τζαμια με νεκρα υλικα και στασιμο νερο μεσα στον Αυγουστο? ε? ε? ![]() ------------------------- στο τελος θα με βγαλετε υποχονδριο ενω δεν εχω καμια σχεση...
![]() Βγαλτε τους μονομαχους απο τις γυαλες και τα δεκαλιτρα και βαλτε μεσα τον petshop-ά που σας το προτεινε. Γλυφτες ΔΕΝ υπαρχουν (λετε ο Αμαζονιος να εχει τζάμια) ? ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nick74 : 22-09-13 στις 19:15 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Jungle out there, its a jungle out there....Detective monk is that you?
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
χ...σε μας ![]() ![]() ![]() Μαλλον στο αλλο ακρο ειμαι, απλα σε καποια θεματα ειμαι προσεκτικος, ειδικα οσον αφορα ευαισθητους οργανισμους που η ζωη τους εξατραται απο τις δικες μου κινησεις και αποφασεις ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Απο υπερβολικος εγινες ψυχαναγκαστικος
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σειρα υλικων και λειτουργια | achisael | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 09-01-11 18:24 |
ευρεση υλικων !!!! | ilias8573 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 28-12-09 21:14 |
ΑΝΤΩΧΗ ΥΛΙΚΩΝ | orfanos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 05-10-08 16:23 |
διαταξη υλικων πως?? | alan boy | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 23-10-06 03:29 |