|
||||
|
||||
![]()
Αν και ψαχνοντας βρηκα αρκετα θεματα..
αλλα ομως λενε 1 αλλα 2 αλλα 3 .. και δεν ξερω ποιο να κανω... ΘΕΜΑ Α: Αγορασα σημερα το 2213 μεσα ειχε ενα κουβα (αυτος στην φωτο) που ειχε: 5 μπλε στρογγυλα σφουγγαρια , 1 στρογγυλο υαλοβαμβακα και ενα ακομα στρογγυλο μαυρο μικρο που ειναι ανθρακας??? εγω απο βιολογικο υλικο εχω siporax... με ποια σειρα λοιπον να τα βαλω..?? σκεφτομαι με αυτα που διαβασα μιας και το ''βρωμικο νερο'' μπαινει απο κατω να βαλω... παντα απο κατω προς τα πανω... μπλε σφουγγαρι - σιποραξ - μπλε σφουγγαρι τι λετε? απλα το siporax δεν ου φτανει.. πειραζει να το αρχισω με τον μισο λουβα η πρεπει ο κουβας να ειναι γεματος? μπορω να βαλω 2 σφουγγαρια ας πουμε κατω... ΘΕΜΑ Β: Πως μπαινει μπροστα..?? μην κανω καμια χαζομαρα με το που το πηρα... νομιζω... Γεμιζω με ενυδρειακο νερο τον κουβα. Τον κλεινω.. Το βαζω στην πριζα.. Περνω το κατω λαστιχο και ρουφαω δυνατα και ταυτοχρονα το βαζω στο κατω σπιραλ και το φιλτρο πηρε μπρος .. σωστα? νομιζω καποιος μου ειχε δειξει κατι σαν ''τρομπα'' για να μην ρουφας... ευχαριστω πολυ κσαι περιμενω τος απαντησεις σας...
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
λιπανση Ε.Ι (σειρα μου) | platy | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 23 | 20-05-10 01:06 |
ευρεση υλικων !!!! | ilias8573 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 28-12-09 21:14 |
EHEIM 2213 λειτουργια | apolonistis | Φίλτρανση | 12 | 18-10-09 09:46 |
Λειτουργια GAB | netblues | Greek Aquarist's Boards | 21 | 14-09-08 13:19 |
Μπηκε σε λειτουργια !! | γαυρος | Malawi | 53 | 09-05-03 01:21 |