|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
αυτα ειναι... ακομα και οσοι συμφωνουν μαζι μου με βρισκουν υπερβολικο
![]() Παράθεση:
![]() ...ναι γινεται και καραντινα βεβαια...μαλλον αυτη ειναι η ιδανικοτερη χρηση του και αχρειαστη να ναι
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
και πως θα φτασω να αναλυσω τις αποψεις μου περι καπιταλισμου, να ξεφυγει το θεμα, να κριθει πολιτικο και να κλειδωθει? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
γαριδες με μεγαλη προσοχη. Μονομαχο ΟΧΙ! 7 cm ψαρι ειναι, θελει το χωρο του να μπορει να κολυμπησει... εχεις δει συμπεριφορες μονομαχου σε κανονικο ενυδρειο?
![]() Βγαλτε τους μονομαχους απο τις γυαλες και τα δεκαλιτρα και βαλτε μεσα τον petshop-ά που σας το προτεινε. Γλυφτες ΔΕΝ υπαρχουν (λετε ο Αμαζονιος να εχει τζάμια) ? ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nick74 : 16-09-13 στις 21:51 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Αχ θεε μου χαχααχααχαχααχ νικο διπλωσα ρεεεεε οτι ναναι. Στο 17 νοεμβρη ελιωσα.
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεο diy κοινωνικό 370 lt καθαρά | aias.george | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 96 | 10-03-14 23:42 |
200 καθαρά | Nektamen | Malawi | 12 | 10-11-11 20:37 |
Καθαρό υπόστρωμα..... | parrot | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 01-05-06 16:28 |
Κατασκευή 25lt? | DimmyF | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 14 | 28-06-05 01:31 |