|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Περα απο την πλακα τωρα, γνωμη μου ειναι οτι δεν ειναι και για πολλα πραγματα τετοια ενυδρεια. Και στο λεει καποιος που δεν εχει μεγαλα. Ακομα και να ξεκινησεις κατι, θα δεις με τον καιρο οτι μονο προβληματα θα βγαινουν, αν δεν εισαι 24ωρες απο πανω. Ειναι δυσκολο να εχεις σταθερες συνθηκες και χαρουμενα ψαρακια σε τοσα λιτρα.
|
||||
|
||||
![]()
τίποτα σε killifish ενδεχομένως
![]() ξέρω ότι δεν έχουν μεγάλες απαιτήσεις σε χώρο... οι εμπειρότεροι διορθώστε |
|
||||
|
||||
![]()
Σκεφτόμουνα να βάλω κάποιες γαριδουλες και να δώ τι θα γίνει αλλα με βάλατε σε σκέψεις για έναν και μόνο μονομαχο!
|
|
||||
|
||||
![]()
αν θελεις τοσο πολυ μονομαχο.παρε ενα 60 ~ 80 λιτρα.και μην ταλαιπωρησεις το ψαρακι.
|
||||
|
||||
![]()
Είχα ένα μεγάλο ενυδρειο 180 lt το οποίο θα το αλλάξω με ένα ίδιο κατασκευή 450lt , δεν ειναι οτι ειναι το πρώτο μου αλλα δεν ξέρω σε τόσο μικρό τι χωράει , το καλώ με αυτο που πρότεινε ο φίλος nazgul ειναι οτι θα γλιτωνω και το ταισμα. Χαχαχα
|
|
||||
|
||||
![]()
αν θες να το κανεις πραγματικα χρησιμο,θα μπορουσες να το κανεις σαμπ...
|
||||
|
||||
![]()
σαμπ ειναι η καλυτερη ιδεα...
στο μονομαχαδικο εχω 30 λιτρα σαμπακι
|
||||
|
||||
![]()
ουτε για σαμπ φτανει για 450
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() καλε ποια 450? για μονομαχαδικο λεμε... 60-100, βαρια 150 λιτρα
|
||||
|
||||
![]()
μπορει να κανει μονομαχιερα τα 180 και να το βαλει σαμπ.φαντασου 180 λιτρα φυτεμενο με 1 αρσενικο και 3 κοριτσια,και να βαλει και ενα κοπαδι αρλεκινους.
![]() αντε με αυτα που γραφω ετσι και τα δει η γυναικα,θα παρει πρεφα τι σκεφτομαι και προβλεπω παντοφλα...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
βιοτοπο Αφρικης: βαζεις μεσα 1 κιλο αμμο και ενα βοτσαλο... αν χωραει βαζεις και μια ανουμπια (αφου δε θα βαλεις ψαρια βαζεις και αμμο οικοδομης)
βιοτοπο Αμαζονιου: βαζεις λιγη λευκη αμμο και blackwater (αφου δε βαζεις ψαρια αν θες το φτιαχνεις και με φραπε) βιοτοπο Ασιας: βαζεις χωμα και black water (επισεις χωρις ψαρια οποτε παλι μπορεις και με φραπε) Βιοτοπος 14 φλεβαρη: βαζεις νερακι και μπολικα τριανταφυλλα... αν εισαι μερακλης βαλεις και σοκολατενιες καρδουλες μεσα βιοτοπος 17 νοεμβρη : γεμιζεις το ενυδρειο με βενζινη και το πετας αναμενο στο περιπολικο που περναει κατω απ το σπιτι σου. Αν εισαι μερακλης βαζεις και πριονιδι για να μη μεινει κολυμπιθροξυλο τελος ...μπορεις να παρεις η να φτιαξεις ενα κανονικοτερο ενυδρειο, τουλαχιστο 60-80 λιτρα (οσο μεγαλυτερο τοσο το καλυτερο αν μπορεις για παραπανω) και βαζεις και ψαρια μεσα
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
@Κώστα εφόσον πας για μεγάλο ενυδρείο http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=74074 τι το θες το 25λιτρο? Κράτησε το ως γεννήστα ή για καραντίνα (αχρείαστη να είναι)
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
αυτα ειναι... ακομα και οσοι συμφωνουν μαζι μου με βρισκουν υπερβολικο
![]() Παράθεση:
![]() ...ναι γινεται και καραντινα βεβαια...μαλλον αυτη ειναι η ιδανικοτερη χρηση του και αχρειαστη να ναι
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
και πως θα φτασω να αναλυσω τις αποψεις μου περι καπιταλισμου, να ξεφυγει το θεμα, να κριθει πολιτικο και να κλειδωθει? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
γαριδες με μεγαλη προσοχη. Μονομαχο ΟΧΙ! 7 cm ψαρι ειναι, θελει το χωρο του να μπορει να κολυμπησει... εχεις δει συμπεριφορες μονομαχου σε κανονικο ενυδρειο?
![]() Βγαλτε τους μονομαχους απο τις γυαλες και τα δεκαλιτρα και βαλτε μεσα τον petshop-ά που σας το προτεινε. Γλυφτες ΔΕΝ υπαρχουν (λετε ο Αμαζονιος να εχει τζάμια) ? ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nick74 : 16-09-13 στις 21:51 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Αχ θεε μου χαχααχααχαχααχ νικο διπλωσα ρεεεεε οτι ναναι. Στο 17 νοεμβρη ελιωσα.
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεο diy κοινωνικό 370 lt καθαρά | aias.george | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 96 | 10-03-14 23:42 |
200 καθαρά | Nektamen | Malawi | 12 | 10-11-11 20:37 |
Καθαρό υπόστρωμα..... | parrot | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 01-05-06 16:28 |
Κατασκευή 25lt? | DimmyF | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 14 | 28-06-05 01:31 |